Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przy jakich artach fapiecie?

RadiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Braum, spójrz tylko na te klate

Co do autora pytania wyobrażam sobie małego rudego koreańczyka który sobie ulży podczas ładowania gry, szkoda mi twoich kolegów którzy z tobą grają ;_: i żyją w tej nie wiedzy ; D

Opublikowano

autorowi tematu zalecam wyjście z domu, zajebista grafika i dużo ładnych Dziewczyn.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Autor sobie niech "chłopa znajdzie" (żart) a nie koniaka ciupać przed kompem ile ty masz lat człowieku lecz się lub dziewczynę znajdź a jak masz z tym problemy że brak ci odwagi zagadać to poczytaj w internecie na pewno coś znajdziesz

KUSY16.png
Opublikowano

Ja osobiście, właczam  zakładka insane guy. Następnie szukam mojego ulubionego championa (jeżeli jesteś mężczyzną to championa płci męskiej). Moim ulubionym jest Lucian, następnie zamykam się w pokoju, włączam filmik i przechodzę do czynów. Czasem można usłyszeć pentakill, ale to już na prawdę ostry cumshot ;ss Arty mnie nie kręcą, wolę coś lepszego ;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...