Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na Kalkulator by TheMadMan9512

TheMadMan9512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Genialne, tylko powiedz mi Madnes, jakim ty eventem zamykasz te inventory i daję Ci spokój. :)

Poza tym wykonanie nie takie trudne, lecz jak pomysłowe.

Pochwal się w ilu liniach to zrobiłeś ^^

Opublikowano

Genialne, tylko powiedz mi Madnes, jakim ty eventem zamykasz te inventory i daję Ci spokój. :)

Poza tym wykonanie nie takie trudne, lecz jak pomysłowe.

Pochwal się w ilu liniach to zrobiłeś ^^

Okienka same się zamykają kiedykolwiek klikniesz w jakiś przedmiot w środku, wystarczy tylko przypisać każde kliknięcie do komendy i w komendzie ponowne wyświetlanie się okienka. No i widzę, że nikt nie poruszył kwestii migania obrazu w chwili klikania, cóż to się dzieje dlatego, że dałem "wait 2 tick", bo na localhost mam za niski ping i czasem bywa, że na niższych wartościach za szybko otworzy okienko, przez co oczywiście zamiast je otworzyć to je zamknie.

Co do ilości linijek, na sam kalkulator 46 (kod odpowiadający za liczenie to dosłownie kilka linijek xD), a razem ze wszystkimi bajerami (usuwanie zmiennych w on join itd) wyszły 73.

417711489342956987022.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...