Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić Xbox Live Gold?

Razeer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Planuję kupić Xbox Live Gold, bo Saints Row 3 będzie. Gdzie najlepiej kupić za pieniądze? Bo karta nie ma pienążków :/ Myślałem nad Sedoc. Doradzicie coś?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Szukaj na allegro, lub xboxforum ( czasem trafią się fajne oferty ), ogólnie nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem dobrej oferty, bo tydzien temu było przez 7 dni 30DNI za 10zł w promocji na paypalu, więc ktoś kto kupił to masowo sprzeda teraz za 13zł+ xD

Opublikowano

Hmm, można też zdobyć za darmo na tydzień. Wystarczy, że kupisz paczuszkę skittlesów (te cukierki, co murzyn z żyrafy wyciska).

W opakowaniu jest kod. Wpisujesz na stronie http://ssl.skittles.com/ Na emaila dostaniesz kod. Na pewno działa na gmailu.

Opublikowano

Hmm, można też zdobyć za darmo na tydzień. Wystarczy, że kupisz paczuszkę skittlesów (te cukierki, co murzyn z żyrafy wyciska).

W opakowaniu jest kod. Wpisujesz na stronie http://ssl.skittles.com/ Na emaila dostaniesz kod. Na pewno działa na gmailu.

A no działa bo Yoji sam to dodawał :)

/e

Z allegro to bym się bał kupować. Ostatnio głośno było, że te z allegro zdrapki sa kupowane przez skradzione karty płatnicze i potem sprzedawane na allegro z zyskiem 50%.

Kupuj w MM albo RTV EURO AGD, teraz jest promocja w Media Markt - 189 zł abonament 12 miesięcy + 2 miesiące gratis (więc 14 miesięcy)

76561198061193691.png

Opublikowano

teraz jest promocja w Media Markt - 189 zł abonament 12 miesięcy + 2 miesiące gratis (więc 14 miesięcy)

no, no.. niezła promocja, naprawdę warto zapłacić 50zł więcej niż to jest warte.

Co do tematu to polecam allegro, najlepiej kup z jakiejś aukcji z której kupiło już dużo osób a sprzedający ma większosc komentarzy pozytywnych, sprawdz tez jakie ma negatywne

Nie warto kupować w sklepie bo naprawdę przeplacisz a z Allegro dostaniesz z automatu w kilka minut po dokonaniu wplaty

To jest tylko Xbox Live Gold trial czyli, że nie umożliwia pobierania GWG.

Opublikowano

Do zamknięcia.

Kupiłem w dystrybucji Sedoc, bo mam blisko :P

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...