Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry "plan"? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, od kiedy niedawno przegralem na silowanie sie z 2 dziewczynami (!) i wszystkimi kolegami i dostalem kolejną troje z WFu, uznalem ze musze cos ze soba zrobic :D mam 15 lat, 184cm wzrostu i cos miedzy 50 a 60 kg wagi i jestem chudy. Mieszkam w specyficznej dzielnicy domkowej; wszedzie albo bufony, albo starsze letnie dziewczyny (na mojej ulicy jestem jedynym 15 latkiem...) i jestem dosyc niesmialy, wiec duzo w pilke np. nie gralem czy cos- jezdzilem tylko z jedynym kolega na rowerze czemu zawdzieczam swoja slabizne...

Okej! W kazdym razie postanowilem zrobic cos i nieco sie poprawic. Nie chce robic bajcepsa czy cos- chce miec po prostu porzadny, godny nastolatka power w rece :D oto moj planik (codziennie oprocz pompek- te co 2 dni)

-rower jak tylko sie da- pare km jazdy po godzine, poltorej wybieram duzo górek, podjazdow...

-basen co piatek

-brzuszki: 30 po 3 serie, po czym wyciskam tyle ile sie uda (zaczynam dopiero; potem pewnie bede robil wiecej)

-program 100 pompek: mam apke na fona, instruuje mnie co i jak i przypomina. Chodzi o rece i o moja godnosc na wf- wyciskam max 7...

Żrę też banany i jabła (najczesciej kupowane owoce w domu).Czy to dobra strategia? Za duzo? Za malo? W ogole zla forma? Prosze was o rade :)

nie chce pakowac- tylko wieksza sile w rece i kondycje :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jeżeli chcesz kondycję to dolicz codzienne bieganie a siłę z pompek, podnoszenia ciężkich rzeczy, jeżeli chcesz mieć siłę w ręce aby uderzyć to zalecam trening kostek (pompki na kostkach, boksowanie w twardy materiał) bo mając dużą siłę po 1 ciosie sobie coś zrobisz ze słabymi kostkami. Ogółem powinieneś dużo jeść, dużo zdrowych rzeczy. Ten plan nie jest zły ale wcisnąłbym tam jeszcze to co napisałem.

Opublikowano

Refresh

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak masz plan to dobrze, lepiej tylko abyś się go trzymal :) I jedz troche mięska, bo z czego bedziesz mial sile?

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...