Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

staki nasusa

GRAA TA RAH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

300 w 20min

500 w 30min 

W biedzie będzie dobrze jeśli będziesz miał chociaż te 300 stacków w 30 min, pamiętaj że chodzi też od samej gry, ja grywając na platynie przy 200 stackach w 30 min wygrywałem gry.

Opublikowano

Jeśli niszczysz przeciwnika to nawet do 400 w 25min. Jeśli jednak jesteś gnebiony to nie ma nawet sensu iść buildem pod stacki. Optymalnie te 250-300 w 20min powinno być.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie w każdej grze zrobisz prawie perfekcyjne stacki to samo z farmą innymi champami. W jednej grze twoi sojusznicy snowballują więc szybko pushujecie i nie masz czasu na ciągłe farmienie.

Ale dobrze jest mieć te 350+ stacków w 25 minucie i mieć wtedy raczej Frozen Hearta i przynajmniej Sheena.

Opublikowano

a jak mam 60 w 20 minucie starczy ? :D

Przy agresywnej grze przeciwnika powinno sie miec min. 250 w 20. Od okolo 15 minuty stackowanie staje sie napraqde latwe.

Opublikowano

Jak ktoś weźmie kontre na nasusa to możesz się zastanawiać nad buildem pod dmg, bo może Cię unfarmić. Ja zazwyczaj wyciągam 250stacków w 20min. Ważne jest to żebyś w 10min miał min100staców !! Nie wdawaj się w bójki z przeciwnikiem. Nic Ci to nie da bo nasus dopiero w late jest op jak ktoś potrafi farmić :)

Opublikowano

Jak masz srednia linie, nie niszczy cie na lini przeciwnik ale wchodzi w wymiany co jakis czas to 500 w 20-25min musisz miec zeby nalrawde byc w stanie samemu wygrywac mecze. Ja w 25 mam kolo 700 jezeli nie mam ogarnietego renektona na lini i przy 700 stackach potrzebowali wyslac 4/5 czlonkow teamu bo we 3 nie dawali rady ;)

10 na min to BARDZO slabo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...