Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Zombies?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Znacie moze call of duty zombies czy cos w tym stylu?

Bo mysle nad stworzeniem takiego serwera.

Czyli respisz sie na mapie z pistoletem, I atakuja ciebie zombie. Za zabicie zombie dostajesz $ za ktore mozna kupic lepsze bronie. Na fali 1 jest 10 zombie, na fali 2 jest 20 zombie itd. Byl by resource pack z broniami dzwiekami itp. Podoba wam sie? Co byscie dodali?

Dziekuje :)

Ucze sie pisanie Pluginow!

:ninja:

Opublikowano

Ja zamiast cod'a wolę killing floor : D

Świetny pomysł ale możesz dodać teamy : 3
I że jak gracz zginie to inny gracz ma 30 sekund na uleczenie go max: 2 razy,a jak nie to zamienia się w zombie i atakuje graczy na arenie ; 3

Opublikowano

@up a może zamiast tego jak zabije gracz gracza to zabójca dostanie leczenie 4 ? wystarczy 1 raz i już całe hp masz

A co do serwera to MineZ sam takie coś robiłem ale administracja -.- dzieci wbijały i spamiły daj itemy

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Pomysł jest świetny lecz czy do tych broni posiadasz texture packi ?

Mowilem dam resource pack, ktory daje texturki ORAZ dzwieki. Albo launcher :)

!

@UpUp

Moze dodam teamy :)

Jak uda mi sie dodac to jak gracz ma põl HP to ma 1minute zeby ktos go uleczyl. A jak nie to jest zombie. Beda 2 druzyny. Zombies I Humans (Ludzie).

@Up

Nie rozumiem..

Opublikowano

Mowilem dam resource pack, ktory daje texturki ORAZ dzwieki. Albo launcher :)

!

@UpUp

Moze dodam teamy :)

Jak uda mi sie dodac to jak gracz ma põl HP to ma 1minute zeby ktos go uleczyl. A jak nie to jest zombie. Beda 2 druzyny. Zombies I Humans (Ludzie).

@Up

Nie rozumiem..

Chodzi o teraz na serwerach jest tak gdy kogoś zabijesz to masz tyle samo serc i zaraz cię jakiś gość zabija na 1 hit daj tak gdy kogoś zabijesz dostajesz natychmiastowe leczenie 4 = leczy cały HP :) <_<  trudne ?

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

@Up

Albo ja jestem ?! Albo TY cos zle zrozumiales. Sa 2 druzyny. Zombie I Ludzie. Ludzie musza zabic wszystkie zombie. Jak Zombie zabije czlowieka to czlowiek sie zmienia w zombie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...