Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomożcie mi z wyborem myszki :)

kubica1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bloody V7, nie, ma sensor PixArt lub V-Track - do odstrzału.

Ja proponowałbym, to co 3 posty temu:
A4Tech X750
A4Tech X6-60D
Genius S-G510
Natec Genesis GX68

ㅈㅈ.

Opublikowano

Bloody v7 myszka która bardzo ładnie chodzi , jest przystosowana do ręki, jest wygodna , tania i dużo graczy w różne gry ją używają. 
Naprawde polecam ;)

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

z tego co widze piszą ze ta bloody jest dobra.

a co do podkladki to moze byc byle jaka? czy tez trzeba kupic taka np za 20dyszki

Do tej myszki nie musisz kupywać podkładki pod myszka ja nie mam i chodzi jak by była podkładka xD

:) 

Jak chcesz daj + :D

Opublikowano

Podkładka Razer Goliathus, tylko troszkę budżetowa. Innych nie polecę, bo nie testowałem żadnych markowych.

Czasem "no namey" za 5- 20 PLN dość dobrze się sprawdzają. Jak dobrze trafisz. ;)

Ja odradzam Bloody V7.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Podkładka Razer Goliathus, tylko troszkę budżetowa. Innych nie polecę, bo nie testowałem żadnych markowych.

Czasem "no namey" za 5- 20 PLN dość dobrze się sprawdzają. Jak dobrze trafisz. ;)

Ja odradzam Bloody V7.

Dlaczego niby odradzasz? Przecież to jest dobra myszka ... Nie słuchaj go tylko  bierz tą myszka xD:) Bedziesz z niej bardzo zadowolony :)

Opublikowano

Ej no ludzie proszę opiszcie się 

tsl opisz czemu nie polecasz tej myszki czemu sadzisz ze np inna tansza myszka bedzie lepsza.

a ty norbiso opisz dlaczego polecasz ta myszki ile ja masz jak ci chodzi czy jest lekka.

Opublikowano

Dlaczego niby odradzasz? Przecież to jest dobra myszka ... Nie słuchaj go tylko  bierz tą myszka xD:) Bedziesz z niej bardzo zadowolony :)

Ej no ludzie proszę opiszcie się 

tsl opisz czemu nie polecasz tej myszki czemu sadzisz ze np inna tansza myszka bedzie lepsza.

Bloody V7 ma w sobie sensor PixArt lub V-Track: 

https://www.google.pl/search?q=oq=sensor+v-track+forum
https://www.google.pl/search?q=oq=sensor+pixart+forum

ㅈㅈ.

Opublikowano

tls okey to podaj jakas myszke droza tak 100 zł jakas wyjebana -.-xD

Logitech G400

Speed Link Kudos (ciężko ją dostać)

Omega Varr V6000

Prestigio PMSG1 (również ciężko dostępna)

Revoltec Fightmouse Elite

Logitech MX518

Wyjebane, precyzyjne, z pozytywnymi recenzjami, zwłaszcza G400.

ㅈㅈ.

Opublikowano

G400 za 2stówy jest

W pierwszym poście napisał, że na mysz chce wydać 150 PLN, poleciłem mu kilka pozycji w przedziale cenowym 60 - 100 PLN, później autor napisał, że chce wyjebaną mysz. Pomyślałem, że na ten wyjebizm warto dołożyć 50 PLN. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Ale te G400 jest warte swojej ceny.

Pracowałem na niej tylko może 5 minut (w zasadzie taki szybki test) u przyjaciela. Teraz ma V3 od bloody gaming'a i ja tam bym wybrał g400 on się upiera że v3 jest lepsza. Każdy uważa inaczej. Ale ta mysz robi swoje ;P.

graphic.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ci zestawik Razer Abyssus + Razer Sphex w Alsen.pl kupisz za 205zł z groszami znam kolesia który ma zestaw i mówi iż pro po dokładniejsze info zapraszam w czerwcu koło 18-20 czerwca, wtedy będę miał to będę gadał na 100% czy warto ale na razie na 90% polecam ten zestaw :) Pozdrawiam.

20.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...