Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nerwowym człowiekiem i zawsze się okropnie denerwuję jak przegrywam dlatego szukam właśnie gry w której jest małe podobieństwo, że się przegra, albo w ogóle się nie przegrywa. Wiem, że to głupie, ale wolę już wygrywać w banalnej grze niż ciągle się denerwować i niszczyć kolejne pady i klawiatury.

Opublikowano

Jestem nerwowym człowiekiem i zawsze się okropnie denerwuję jak przegrywam dlatego szukam właśnie gry w której jest małe podobieństwo, że się przegra, albo w ogóle się nie przegrywa. Wiem, że to głupie, ale wolę już wygrywać w banalnej grze niż ciągle się denerwować i niszczyć kolejne pady i klawiatury.

4Story, Nostale 

Opublikowano

Nie do końca mi chodziło o coś najbanalniejszego jak paint, ale szukam jakiejś przyjemnej, grywalnej gry jak np. Simsy :D. Mogą to być strategie czy jakieś budowanie cywilizacji jak np. Settlers, Civilization (oczywiście oprócz tych, bo w nie już grałem). Może troszkę przesadziłem z tymi moimi nerwami, więc bez przesady z tym paintem. Jak ciągle deadam w Cs'sie, bo jakiś noobek mnie jedzie na autolamie lub awp to mnie krew zalewa.

Opublikowano

cs , combat arms , nostale , metin2 , minecraft , skill tu napewno kompa nie rozwalisz ani nie wyrzucisz przez okno te gry się tak wkur że pojedziesz specialnie na dworzec kolejowy położysz kompa na tory i będziesz czekać by zobaczyć jak rozpier ci się komp . 

Admin Cienia
Opublikowano

Mogą to być strategie czy jakieś budowanie cywilizacji

Seria Anno, Banished, SimCity

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...