Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs;go problem z dzwiekiem + gry turniejowe.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam 2 pytanka, pierwsze dotyczy dzwieku w grze. Mam sluchawki (CAL'e) i w grze nie mogę sie domyslec z ktorej strony idzie przeciwnik. Slysze kroki ale nie da sie okreslic z ktorej strony, mam ustawione w opcjach audio na słuchawki, ale nic to nie daje i często jak slysze kroki, to nie wiem z ktorej strony... W cs 1.6 nie mialem takiego problemu. 

2 sprawa to mecxze Turniejowe, jak to z nimi jest? Teraz mam np. z 5 wygranych a z 9-10 przegranych (staty zawsze na + mialem, ale no niestety, przegrywalem). Jak wygram 10 to da mi jakąs range, czy trudno sie potem wybic z niskiej rangi?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Siemanko, mam 2 pytanka, pierwsze dotyczy dzwieku w grze. Mam sluchawki (CAL'e) i w grze nie mogę sie domyslec z ktorej strony idzie przeciwnik. Slysze kroki ale nie da sie okreslic z ktorej strony, mam ustawione w opcjach audio na słuchawki, ale nic to nie daje i często jak slysze kroki, to nie wiem z ktorej strony... W cs 1.6 nie mialem takiego problemu. 

2 sprawa to mecxze Turniejowe, jak to z nimi jest? Teraz mam np. z 5 wygranych a z 9-10 przegranych (staty zawsze na + mialem, ale no niestety, przegrywalem). Jak wygram 10 to da mi jakąs range, czy trudno sie potem wybic z niskiej rangi?

Masz na 100 % sluchawki pojemnosciowe?

Po 10 grach tych pierwszych turniejowych dostajesz silver przewaznie.Tez sie liczy czy zamykasz czy otwierasz. Z niskiej rangi raczej latwo jak trafisz na dobry team.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mam takie słuchawki, co prawda są do muzyki, ale w grze tez powinny dzialac: 

http://pl.creative.com/p/headphones-headsets/aurvana-live

Jeszcze jedno, jest jakiś sposób na szybki drop skórek itp.? Bo jedna gra trwa ok. 30-40 minut, a i tak rzadko skórka dropnie ;/. slyszalem ze sa jakies spejcalne serwery do dropu, to prawda?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Z doświadczenia ci powiem  że staty najmniej wpływają na awans. Liczy się tylko stosunek wygranych do przegranych meczy .. im wiecej na poczatku przegrales tym ciezej awansowac, z doświadczenia wiem że tak jest. Na początku miałem s4 i potem degrada do s3 .. teraz wbiłem Silver elite i nawet po jakichś 5/6 meczach ciężko o awans. Wiem że zasługuje na więcej dlatego gram ;). Raz losuje ogarnięty team , raz nie . Ale z doświadczenia wiem że losuje shit team więc staram się być dowódcą , dawać info i dowodzić teamem. 

Opublikowano

Ok, dzieki a co z tym dzwiekiem? Da sie jakos zaradzic na to czy ja sie po prostu musze "wczuc" bardziej w gre, bo gram dopiero od 2 dni, ale w cs 1.6 wiedzialem z ktorej strony idzie przeciwnik ;/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ok, dzieki a co z tym dzwiekiem? Da sie jakos zaradzic na to czy ja sie po prostu musze "wczuc" bardziej w gre, bo gram dopiero od 2 dni, ale w cs 1.6 wiedzialem z ktorej strony idzie przeciwnik ;/

Z czasem się przyzwyczaisz. Jak już zapamiętasz mapki to tylko po chwili będziesz mógł ocenić prawdopodobne przemieszczanie się przeciwnika - nawet jak porusza się za ścianą ;)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, zeby nie robic spamu tematami, jaką bronią w TT na Dust 2 najlepiej grac? AK jest strasznie trudna do opanowania, raz mi nią idzie, raz nie, straszny rozrzut ma. Duzo osób gra tą SG coś tam (ten karabin z zielonym celownikiem przyblizanym). Co polecicie? ;>

PS. Wyjde z Srebro I?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

AK jest najlepszą bronią zaraz po AWP. Co do dźwięku, albo masz chujowy model CAL'ów, albo coś pomieszane w ustawieniach. DD2 jest trudne do ugrania samemu z randomowym teamem, ale najlepiej wbija się gale / środek na B. Podstawą w GO są flashe i smoke ;) 

Co do wyjścia - jak umiesz grać to tak, nie to nie ;) 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...