Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL i Lagi

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy riot próbuje robić coś żeby usunąć te gówno zwane bolem, oraz czy riot robi coś w strone usunięcia tych lagów?

1.7k pingu, u mnie normalne..

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Powiem ci ,że chyba tylko ty masz taki ping. Jest to wina twojego internetu. Jak grasz to wyłącz wszystkie programy , pobierania , youtuby.

Co do BoL to nie wiem.

Opublikowano

Neta masz mobilnego?

Bo zazwyczaj ping skacze na mobilnych ja tak mam, ale nie zawsze.

Pewnie jakieś kroki podejmują xD

Opublikowano

Rito może possać nam pałeczki za grube dolary. Wykryć to mogą flamerów przez trybunał a bola? ni chuya xD.  Bany poleciały dla wieszaka czy kashy bo dowody typu skille z pleców. A wątpie, że znajdzie się debil co nadal  gra na tym exploicie ;d

Opublikowano

Bardzo możliwe że nie usunąłeś PMB.

Wejdź w dodaj lub usuń programy, znajdź pando media booster i usuń(to taki torrent do pobierania aktualizacji w lola).

Jeżeli nadal lipa, a ten ping cały czas masz 1700, to możliwe że to wina twojego dostawcy.

Jeżeli nadal chcesz szukać, ściągnij netlimiter 3, pokazuje on przepływ transferu na karcie sieciowej(możesz także ograniczać).

U mnie nawet oryginalny svchost.exe czasami zabiera cały transfer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...