Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Google Chrome 4.0.249.89 flaga_pl.gif

Opis:

Google Chrome to nowe odzwierciedlenie podejścia do przeglądarek, oparte na prostych i skutecznych rozwiązaniach, do których przyzwyczajeni są użytkownicy produktów korporacji. Google projektując Chrome położył szczególny nacisk na jej lekkość, przekładającą na niskie wykorzystanie zasobów systemowych. Wykorzystuje ona silnik renderowania stron webKit - framework używany w Safari i iPhone, wraz z autorskimi rozwiązaniami z Montain View, dostarczającymi gamę innowacyjnych rozwiązań. Jednych z nich jest funkcja dynamicznych kart, pozwalająca na tworzenie nowych kart poprzez przeciągnięcie jej poza aktywny obszar przeglądarki. Dodatkowo, dzięki Kontroli awarii, każda z nich jest uruchamiana oddzielnie, co sprawia, iż wskutek zawieszenia się jednej, nie wpłynie to na funkcjonowanie pozostałych. Prócz tego, tryb incognito oferuje możliwość niezapisywania odwiedzanych witryn w historii.

W Chrome znalazły się także mechanizmy zabezpieczające takie jak Bezpieczne przeglądanie - ostrzegający przed wejściem na witryny podejrzewane o phishing czy rozpowszechniającymi złośliwe oprogramowanie, z dwoma aktualizowanymi okresowo blacklistsami. W programie nie zabrakło również opcji importu ustawień, menadżera pobierania plików i procesów. Dostępna jest też możliwość instalacji wtyczek, poszerzających możliwości aplikacji, wsparcie dla technologii Gears, a rosnące wykorzystanie zasobów może być rozkładane na wiele rdzeni procesora.

BIGicon_mac_speed_download.jpg.jpg

Wystarczy Kliknac.

To jest ukryta treść, proszę

Download i skan by ja

opis by dobreprogramy.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie link, nie ten dlatego daje link z oficjalnej strony Google

To jest ukryta treść, proszę

Przeglądarka, szybka, łatwa w obsłudze i po prostu wspaniała! Dodali możliwość robienia stylów, a także dodatków dla programistów. ZAJE******!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

także polecam

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Ja tam wole firefoxa nigdy mnie nie zawiódł i jest mnóstwo do niego wtyczek i skryptów.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

• 5 tygodni później...