Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak to zmienić?

Wyjechać z PL i mieć internet od zagranicznego dostawcy, z tego co wiem to istnieją programy które zmieniają ci ip na takie które jest w danym kraju, polecam użyć jeżeli będziesz grał na zagranicznych serwerach.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam grać na serwerach POLSKICH :) Mi to zadziałało, a z czasem zacząłem wchodzić na inne, ale jak np. wejdę na amerykański to pisze mi to samo, ale kick. A jak wejdę na np. Ang to nic :)

Opublikowano

ban "za" 1200min. -_- usunołem .... aha spoko

Napisz na forum bo pewnie masz coś na kompie

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

ban "za" 1200min. -_- usunołem .... aha spoko

Napisz na forum bo pewnie masz coś na kompie

A jak to ''coś'' zlokalizować??

I jak zrobiłeś ten baner z speed testu?

PS.

Proszę o jak najszybszą odpowiedź bo za niedługo będę miał bana na każdy serwer.

76561198342061369.png

Opublikowano

Przecież bana dostałeś na 1200 minut, a temat ma pół miesiąca więc ten ban już dawno minął. Skąd mamy wiedzieć za co go dostałeś, pytaj się administracji serwera na którym grałeś nie nas.

Opublikowano

Przecież bana dostałeś na 1200 minut, a temat ma pół miesiąca więc ten ban już dawno minął. Skąd mamy wiedzieć za co go dostałeś, pytaj się administracji serwera na którym grałeś nie nas.

Bez komentarza -_-

Tylko że te bany dostaje od razu po wejściu na każdym serwerze.

Poza tym mogłeś chociaż przeczytać co napisałem w zawartości tematu...

76561198342061369.png

Opublikowano

Na każdym serwerze to samo 

BŁĄD
Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'RutherforPolska' (for 1200 minutes) ... PBBans.com enforced a MBi Ban for the GUID a8a1f04e. [Admin Decision]

76561198342061369.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'RutherforPolska' (for 1 minute) ... Cheater banned by GGC-Stream.NET. Ban on GUID 3e62dbca78eabdebb887eb70a8a1f04e. Contact GGC-Stream.NET for details. [Admin Decision]

76561198342061369.png

Opublikowano

Dostałeś bana i koniec... tam pisze przecież "for more details contact bla bla bla" ... no to właśnie... skontaktuj się -_- idź na stronę ggc-stream:

http://www.ggc-stream.net/search/server/guid

I wpisz te cyferki:

3e62dbca78eabdebb887eb70a8a1f04e

Cokolwiek to MD5Tool... to przez to dostałeś bana i koniec -_-

Możesz się tam od bana odwołać... ale wątpię żeby pomogło... przynajmniej po tak długim czasie... btw. dostałeś bana na każdym serwerze gdzie jest GGC-Stream :P czyli tam gdzie nie ma tego anty-cheata możesz grać :P hehe tylko ze znalezieniem serwerów będzie problem ;P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...