Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orb Walking

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Chciałem się tego nauczyc ale nie ogarniam, klikam A i pokazuje sie kursor i okrag w poradnikach tego nie było, o co chodzi prosze o wytłumaczenie mi tego :)
Lajki za sensowną odpowiedz.

Opublikowano

Wejdźcie w ustawienia gry -> Interfejs (Interface) -> Ability and Attack display -> Show Attack Range i to musi być odznaczone i nie macie tego range :)

Opublikowano

klikasz "A" na ziemi i autoatakuje przeciwnika bez animacji. Na adc bardzo op :P. Polecam obejrzeć poradnik "Nervarien- orb walking" najlepiej wytłumaczone :)

Opublikowano

Ja robie to samemu, bez klikania żadnego A  czy SHIFT'a, wystarczy sporo dpi i jest to bardzo łatwe. 

Trzymaj SHIFT i klikaj na podłogę.

Opublikowano

Ja robie to samemu, bez klikania żadnego A  czy SHIFT'a, wystarczy sporo dpi i jest to bardzo łatwe. 

Trzymaj SHIFT i klikaj na podłogę.

wyłaczylem pokazywanie range, ale jak trzymam shift to mi sie postac nie rusza tylko autoatakuje ,a ja np widzialem jak gosu robil to na fali minionków poruszając sie jednoczesnie T_T

Opublikowano

Można to robić za pomocą samej myszki. Najłatwiej się jest tego nauczyć(wg.mnie) na Caitlyn, bo ma "fajną"(dobrą do nauki) animacje autoataku.

Opublikowano

wyłaczylem pokazywanie range, ale jak trzymam shift to mi sie postac nie rusza tylko autoatakuje ,a ja np widzialem jak gosu robil to na fali minionków poruszając sie jednoczesnie T_T

Może dlatego że klikał szybko prawym przyciskiem (do poruszania się)? ? ? Klikasz prawy myszki, A, PPM, A, PPM, A, PPM, A. Co w tym trudnego? Prosta logika....

Opublikowano

ORB WALKING to nie tylko przerywanie animacji autoattacku

AA składa się z 3 cześci

1) rozpoczęcie animacji przed uderzeniem

2) samo uderzenie

3) po uderzeniu

3 część możemy pominąć właśnie orbwalkingiem natomiast nie jest to jego główna zaleta

orbwalking stosuje się podczas bicia się z przeciwnikiem ( jeżeli chasujemy kogoś bądź ktoś nas chasuje) aby cały czas podążać za przeciwnikiem i autoattackować go w tym samym  czasie lub cały czas oddalać się od przeciwnika tak, aby on nie mógł nas w żaden sposób uderzyć.

AA>szybkie kliknięcie na podłogę>AA>szybkie kliknięcie na podłogę

żeby pomijać 3 fazę autoattacków należy na prawdę szybko po uderzeniu kliknąć na podłogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...