Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat, więc piszę tu, jeśli zły dział, proszę o przeniesienie. Poszukuję jakiegoś ciekawego MMORPG, problem jest w tym, że niestety mam dosyć duże wymagania co do tego i ciężko coś znaleźć. Mianowicie:

1. Chciałbym, aby ulepszone itemy się "świeciły".

2. Efektowne skille.

3. Aby, jeśli nie podstawowe ataki, to chociaż skille atakowały kilka celi na raz, nienawidzę zabijać po jednym mobku. 

4. Ciekawe mounty.

Proszę o jakieś propozycje chociaż w tych kryteriach, z góry dziękuję.

Opublikowano

Najbardziej jakie MMORPG mi się podobało to były Shaiya, Aion oraz LineAge2 ;) myślę że na średnim PC ci pójdą te gry iż chodziły na moim słabym lapku :)

Opublikowano

Może Wow ? Nigdzie nie napisałeś że darmowe. Wieeeele mountów oraz wiele bardzo efektownych skilli AOE.

Opublikowano

Guild wars2

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

O tak, GW2 rozwala system, ale tak naprawdę na 80 poziomie oprócz WvWvW nie możesz robić nic innego..ewentualnie jakieś bicie rekordów Elementalem ze znajomymi...

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...