Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zyczu, format laptopa, błędy, wirusy, trojany

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam gdzieś niżej jest ss. Jest taki problem że nie mogę pobrać pliku minecraft by zyczu.exe gdyż anty wirus pokazuje że jest trojan.adh.

Próbowałem pobrać też teksturki z minecraft by zyczu i też nie chce się pobrać gdyż pisze skanowanie pliku i że niby jest wirus a nie wyskakuje mi błąd. Jak coś to mam norton. Przywracanie do ustawień fabrycznych może być z tym związane?

xD

Opublikowano

Ale to jest trojan??? Jeszcze mi na konto premium red tuba wejdzie i co? xD

Ale tak na serio to ten trojan.adh to groźny jest?

xD

Opublikowano

Trojan.ADH to ogólna detekcja typu zagrożenia - różne śmieci, malware bez żadnych podpisów. Ogólnie jest to złośliwe oprogramowanie.

Ale to jest trojan??? Jeszcze mi na konto premium red tuba wejdzie i co? xD

Ale tak na serio to ten trojan.adh to groźny jest?

Nie jest on groźny, ale warto odinstalować/usunąć go zaraz po wykryciu. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Przez trojana można sterować komputerem. Jak uda się trojanowi nawiązać połączenie z jego właścicielem to może zrobić wszystko co mu się żywnie podoba z twoim kompem. Ale ze względu na sieć nie powinno się nic stać. Chyba że on ma jakąś inną metodę połączenia. Jeżeli chcesz już jaki launcher non-premium to pobierz sobie Keinnet czy jakoś tak ;D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

A jak polecam mineshaftera. Dużo lepszy niż jakieś zyczu, które podkrada konta premium. Można wgrać se skina itp. Kiedyś miałem i bardzo go polecam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...