Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FigAdmin POMOC SZYBKO!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co chwile na czacie mojego serwera pisze "&cZostales zbanowany. Powod: &a<powod bana>"

Jak to naprawić?

Czemu tak pisze? 

Opublikowano

poszukaj innego pluginu na bany ten jest strasznie z bugowany polecam ci kiwiAdmin

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

@up OFFTOPIC /WARN

NIE! NIE I NIE!

Chce ten plugin i nie pisz mi o niczym innym!

Opublikowano

@UPx2

Za co niby ten post dostał warna? WTF.

Jaki cholera offtopic?

@UP

Jak naprawić? Skoro nie chcesz korzystać z innego pluginu to po prostu pobierz kod źródłowy, ew. zdekompiluj plugin i poproś programistę o naprawienie, bo jak kolega wyżej napisał - plugin jest pobugowany - czyż to nie proste?

Opublikowano

@UPx2

Za co niby ten post dostał warna? WTF.

Jaki cholera offtopic?

@UP

Jak naprawić? Skoro nie chcesz korzystać z innego pluginu to po prostu pobierz kod źródłowy, ew. zdekompiluj plugin i poproś programistę o naprawienie, bo jak kolega wyżej napisał - plugin jest pobugowany - czyż to nie proste?

też nie wiem drogi kolego ale paczcie co administracjia pisze na pw:

adi19820

Witam, za co dostałem przed chwila warna od cb z to ze napisałem ze polecam inny pl do banów chyba jesteś śmieszny jeżeli tych punktów nie chcesz usunąć proszę o kontakt do pełnej administracji tego forum lub założyciela w postaci ts, gg, skype

Ostrzeżenie dane przez Kacki do Off-topic w [Problem] FigAdmin POMOC SZYBKO!
LINK: http://www.mpcforum..../#entry10318148

Kacki

Autor prosił o pomoc, nie rady.

Blezur

proszę o kontakt do pełnej administracji tego forum lub założyciela w postaci ts, gg, skype

To ty chcesz odwołać się od ostrzeżenia, czy my, że żądasz ts, gg, skype?

adi19820

wiec pomogłem za oferowałem mu mój cenny czas oraz pomoc a za to dostaje warna chyba sobie ze mnie żartujesz za pomoc którą może wykorzystac ponieważ ten pl ma takie bugi ze głowa mała

adi19820

ja ale jeżeli tacy "idioci" z was że chyba nie rozumiecie nic oraz właściciel forum bierze na adminów/moderatorów dzieci wiec to juz nie moja sprawa, wiec proszę o kontakt do założyciela.

Blezur

Ja tutaj też oddaję swój cenny czas.

Autor miał problem, a nie szukał innego pluginu.

Kacki

Nie mam zamiaru kontynuować ten dyskusji. Warn słuszny.

adi19820

w takim razie proszę o kontakt z założycielem

ohh jak miło kolejny warn od blezur zabawna ta administracjia na tym forum polecam!! brawo brawo ostrzeżenie za to ze napisałem to co piszą na pw??

teraz jeszcze jakiś moderator w tym przypadku Blezur piszę że jest częścią głównej administracji i jak tu można pisać z takim dzieckiem który nie potrafi najwidoczniej ze zrozumieniem czytać

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

@up Warn słuszny. Dla mnie to był offtopic i tyle..

A jeśli chodzi o administracje to też czasem dostaje warny (45 pkt :/) Ale nie narzekam bo słusznie dostaje ;cc

@Temat

FigAdmin zbugowany? :O No nie wiem czy zmienić na inny

Od 2h nic takiego się już nie dzieje. Poczekam jeszcze troche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...