Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survarium - MMO FPS od twórców S.T.A.L.K.E.R.

Deszczblask

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, Survarium to jak w temacie kolejna gra zbliżona do Nether, DayZ i innych podobnych produkcji.
Za zgodą twórców udało mi się pokazać wam jak ona wygląda jeszcze w fazie closed bety!

Ucieszyłyby mnie oczywiście wszelkie suby i lajki :)
Co sądzicie o tej grze? Dobrze się zapowiada?
Opublikowano

Ja bym wolał abyś nagrał typową recenzję. Wydaje mi się, że nie tylko ja nie lubi oglądać lest platów po np 23 minuty. Lepiej byłoby gdyby nagrał krótką recenzję 5-10 min. Czyli skrócić początek z twojego filmu - parę zdań o grze, tryby i te inne rzeczy z menu (tutaj myślałeś czasami nad czymś). Podczas gry mógłbyś podawać plusy i minusy gry - najlepiej byś dograł potem swój komentarz abyś się nie rozpraszał. 

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Doceniam radę lecz twórcy oszczędnie obchodzą się z pozwoleniami na kolejne materiały a chciałem pokazać ludziom jak najwięcej z tej gry. Tak więc zdecydowałem się na dłuższy materiał i mam nadzieję, że wybaczysz mi to :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...