Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Monika zdobyła posadę moderatora? :D

przemek723

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spóźniłeś się, Bloody już to wrzucił. Kolejne dziecko, które usłyszało słowo 'seks' lub 'wagina' i ma mokro w gaciach. 

P.S Taki zazdrosny o Mariusza jesteś? xD Poza tym zamiast rozkręcać puste sensacje, o których w ogóle nie masz pojęcia zająłbyś się swoim życiem i poszedł do lekarza, żeby poprawić swoją wymowę, bo czasami ciężko Cię zrozumieć. ^^ I trzeba naprawdę być frajerem, żeby jednego dnia normalnie rozmawiać na TS-ie, a drugiego po prostu komuś dupę obrabiać. Ostatnio jak chciałam z Tobą gadać to jakoś nie byłeś taki wyszczekany. Szkoda, że mordę masz tylko na forum. ^^

Opublikowano

Zazdrosny nie nie jestem o te jego 300 ciętych blizn na ciele;/

Hmmmm Ale widać jaką "Moderatorakę" ma Genesis i jak bardzo ona jest ogarnięta w tym co robi...Trochę szcunku do siebie kobieto lekkich obyczajów;/

Opublikowano

Zazdrosny nie nie jestem o te jego 200 ciętych blizn na ciele;/

Hmmmm Ale widać jaką "Moderatorakę" ma Genesis i jak bardzo ona jest ogarnięta w tym co robi...Trochę szcunku do siebie kobieto lekkich obyczajów;/

Ale Ty w ogóle wiesz, że to nie ja pisałam? Masz tego świadomość? Poza tym ja mam do siebie szacunek. Nie mam go do takich frajerów Twojego pokroju. ^^

Opublikowano

Czy Ty wiesz z kim w ogóle piszesz?

Z jednym z dzieciaczków Last Chaos, który chyba cierpi na impotencję, bo podnieca się słowem 'wagina'. (:

Opublikowano

To jesteś w błędzie jak zawsze z resztą...........Z mojej strony koniec tematu strata czasu na rozmowę z tobą, poczekamy na reakcję osób ,które powinny być zainteresowane tymi ss'ami...........

Opublikowano

Dla mnie jestes kolejna zwykla d****ą, tylko różnica jest taka że zwykla d****a ma kase z tego co robi a ty tylko moderatora i przychylność niemców na serwerze xD

Opublikowano

To jesteś w błędzie jak zawsze z resztą...........Z mojej strony koniec tematu strata czasu na rozmowę z tobą, poczekamy na reakcję osób ,które powinny być zainteresowane tymi ss'ami...........

Ty chyba bajki pomyliłeś. xD

Dla mnie jestes kolejna zwykla d****ą, tylko różnica jest taka że zwykla d****a ma kase z tego co robi a ty tylko moderatora i przychylność niemców na serwerze  xD

Dla Ciebie mogę być dziwką, co mnie to interesuje? Jesteś kimś, kogo zdanie powinno się dla mnie liczyć? Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...