Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowy efekt Level Up z serwera Atreya

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż mam już możliwość nagrywania, udostępnię pierwszy film z serwera MPCforum prezentujący nowy efekt "level UP".

Filmik krótki, gdyż o 4:30 nad ranem nie miałem już sił i ochoty na nic większego.

Zapraszam do oceny! ;)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Czy te obiekty w m1, trawa itp nie za bardzo będą lagować? Różnie się to sprawowało na prywatnych serwerach. A sam efekt fajny:)

Opublikowano

Sprawdzałeś funkcjonalność tych wszystkich nowości (trawa,budynki) na kartach AMD? A co do efektu... mógłby trwać trochę dłużej.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Sprawdzałeś funkcjonalność tych wszystkich nowości (trawa,budynki) na kartach AMD? A co do efektu... mógłby trwać trochę dłużej.

U nas wszystko działa jak należy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czy te obiekty w m1, trawa itp nie za bardzo będą lagować? Różnie się to sprawowało na prywatnych serwerach. A sam efekt fajny:)

Zaplanowane są u Nas 2 wersje klienta gry.

Jedna dla normalnych komputerowych będzie wszystko tak jak na Naszych screenach i tym filmiku, druga dla drewnianych lub laptopów z zintegrowaną grafiką bez trawy.

Same obiekty takie jak domy, portale i inne, są bardziej zoptymalizowane wagowo na korzyść graczy niż te z PL'a.

0VPaRnd.png

Opublikowano

U nas wszystko działa jak należy.

Ale wiesz :) Nieraz tak jest że ci wszystko działa a potem dochodzą zabezpieczenia klienta + inny komputer gracza i może to wszystko źle wyglądać. Lagi brak tekstur lub obiektów. Tak też się zdarza więc dobrze będzie jak to przetestujcie na kilku pc :)

Ładnie podoba mi się ogólnie klimat, efekt łatwy w wykonaniu.

PS: dlaczego piszę? Były już serwery, pisali tak samo jak wy zoptymalizowane etc etc. Dali spakowanego klienta i ludzie nie widzieli tekstur nieba etc :)

Więc wstrzymam się z opinią aż do startu serwera. Teraz to gorąco polecam mimo was, bo strasznie się wymądrzacie ale widać macie ku temu jakieś powody. 

Opublikowano

Ale wiesz :) Nieraz tak jest że ci wszystko działa a potem dochodzą zabezpieczenia klienta + inny komputer gracza i może to wszystko źle wyglądać. Lagi brak tekstur lub obiektów. Tak też się zdarza więc dobrze będzie jak to przetestujcie na kilku pc :)

Ładnie podoba mi się ogólnie klimat, efekt łatwy w wykonaniu.

PS: dlaczego piszę? Były już serwery, pisali tak samo jak wy zoptymalizowane etc etc. Dali spakowanego klienta i ludzie nie widzieli tekstur nieba etc :)

Więc wstrzymam się z opinią aż do startu serwera. Teraz to gorąco polecam mimo was, bo strasznie się wymądrzacie ale widać macie ku temu jakieś powody. 

Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby client był zepsuty, aktualnie mam znacznie większe umiejętności więc ten client też nie będzie zepsuty.

Serwer jest aktualnie testowany na 3 komputerach, gdy już będzie grywalny to zostanie przetestowany na 30 komputerach.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby client był zepsuty, aktualnie mam znacznie większe umiejętności więc ten client też nie będzie zepsuty.

Serwer jest aktualnie testowany na 3 komputerach, gdy już będzie grywalny to zostanie przetestowany na 30 komputerach.

No to ok :)  Pozdrawiam i miłego czasu przy zabezpieczaniu go..

Większość będzie chciała go wypakować. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szalu nie ma serw max 3 miechy i pada

P.s. lubie hejty.

Cieszymy się że dajesz Nam aż 3 miesiące, mamy nadzieję że wbijesz przez nie maksymalny poziom.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...