Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Oddający Expa Na Gildie

Konfitu�a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uruchamiamy metina w rozdzielczości 800x600 32bity w oknie wpłaca expa co 10 minut

http://www.multiupload.com/86AHX6TV35

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/6f3a3587fb1695bbebffbacf42947544a41995c2eefb52e9573ad97c382af1ac-1271181317

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Ja polecam program EasyClicker ustawia sie i sam wykonuje pewne czynnosci (emituje ruchy myszki i klawiatury) w tym oddaje expa dziala super nawet na 3 postaciach !

Opublikowano

sprawdzal ktos to i czy dziala na plu ???

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

Działa wszędzie tyle że jest niedopracowany. Odda raz expa i koniec, później ma jakąś zwiechę.

imetin_logo.png

• 2 tygodnie później...
Weteran
Opublikowano

Zrąbany ten bot lepiej samemu zrobic zeby klikał na miesje oddania expa np co 10 min kliknie napisze 00000 nacinsie enter i gitez ;d lepsze to jest niz to co wstawili

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jak do tego doprowadzić ? Przecież są rzeczy, których nie da się zmienić..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

nie jestem pewien czy pobierałem to tutaj ale jak wlaczam jest pytanie czy chce wlaczyc dymki i jak zaakceptuje to są dymki, CZEKAM NA WBICIE 1 KULKI jak jest kulka to wchodzi w okno gildii wpisuje exp i oddaje tylko nalezy nic nie ruszac myszka w tym czasie i miec podswietlone okno metina i na wierchu, nie zmienimalizowane i poza tym nie wolno przelaczac w gildii zakladladek tak jak pisalem musi byc gdy otwieramy to okno, "strona startowa" gildii

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Na razie nie ma co pisać. Jak ludzie będą zainteresowani a nie będą umieli to wtedy napisze. Bo po co się męczyć na darmo...

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...