Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co uważać ?

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanie.

Jutro jadę kupić obiecany prezent dla chrześnicy, obiecałem jej laptopa.

Chce wydać na laptopa maksymalnie 1200 zł, nie mam żadnych wymagań co do laptopa.

Laptop po prostu ma posłużyć jak najdłużej, co do gier to jedynie przeglądarkowe...

Chodzi mi oto by nie wpaść na jakąś marketingową kichę, na jakiś model z wadą fabryczną etc..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

No jak na co? Znajdz w sklepie kilka lapkow w tej cenie i wybierz ten od najnormalniejszego producenta i z najlepszymi parametrami ;p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Up to mu pomogles. To jak zlecac lajkowi napisanie programu.

Zacznijmy od tego aby procesor byl wydajny. 2 rdzenie do tego 3-4gb ramu spokojnie jej starcza. Na grafike sie nie patrz poniewaz jak sam napisales gry przegladarkowe nie wymagaja dedykowanej karty graficznej. Wiec zintegrowana w zupelnosci starczy.

Polecil bym od sb. Aby brac laptopa bez systemu operacyjnego iz zaoszczedzi to troche pieniedzy na lepsze peryferia w srodku a jakis informatyk za 30-50zl zainstaluje swojego.

Ostatnie, polecam zainwestowac mala czesc pieniedzy w podkladke chlodzaca ktora powinna zmniejszyc temperatury o pare stopni co wydluzy zywotnosc samego laptopa ; )

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...