Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do graczy w sprawie cziterów

Kevlar312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, niedawno kupiłem sobie CS'a - mam około 80 h przegranych i widzę często że wiara się sra o czity, których ja w grze nie widzę, mam na grę średnio kd 2.0 i jakoś nie widzialem w żadnej grze hackera, czy w csa gra dużo hackerów czy to po prostu ludzie płaczą bo są słabi ?

Opublikowano

Ludzie często płaczą gdy ktoś ich zabije jednak grając mecze turniejowe można spotkać dużo "cziterów" gdy wbijają rangi kolegą.

Opublikowano

Tak jak cs 1.6 mnie odpychał bo tam na każdym kroku jak dla mnie byli cheaterzy tak w cs go mam już 120h i dosłownie pare razy, ze 2-3 razy, faktycznie ktoś przeginał a tak to spokój. Słyszałem tylko takie stwierdzenie że na wyższych rangach jest więcej cheaterów.

Opublikowano

W cs:go nie ma prawie cziterow poprostu dzieci placza i wyzywaja od cziterow lepszych graczy od siebie. Tu uzyjesz czita i vac ban i kasa poszla i sa latwo wykrywalne weicn ie xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

W cs:go nie ma prawie cziterow poprostu dzieci placza i wyzywaja od cziterow lepszych graczy od siebie. Tu uzyjesz czita i vac ban i kasa poszla i sa latwo wykrywalne weicn ie xD

Jest i to od chuja tylko na niskich rangach ci się nie trafią

Dzięki wszystkim ;)

stop

@top

W globalnej elicie jest od zajebania takich idiotów aż szkoda tam grać ;f

Opublikowano

Dużo ludzi płacze po tym jak cały czas padają i zaczynają wymyślać bajeczki że cheaty. Ale czasami znajdzie sie osoba, ktora nie gra fair i ma jakies nielegalne oprogramowanie

Opublikowano

Dużo ludzi płacze po tym jak cały czas padają i zaczynają wymyślać bajeczki że cheaty. Ale czasami znajdzie sie osoba, ktora nie gra fair i ma jakies nielegalne oprogramowanie

Dosyć często cziterzy się pokazują ale w tych najwyższych rangach. W niższych raczej ich nie uświadczysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...