Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coins generator

azwwww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bo znam goscia co sprzedaje ze on dodaje ci 500k codziennie ale nie udostepnia tego programu co dodaje coinsy

Opublikowano

Jest trainer.Takie coś jak generator coinsów lub innych monet w inne gry to jest oszustwo.Jak pobierasz to ci zabiera passy do wszystkiego co masz zapisane na kompie...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Jest trainer.Takie coś jak generator coinsów lub innych monet w inne gry to jest oszustwo.Jak pobierasz to ci zabiera passy do wszystkiego co masz zapisane na kompie...

czyli prościej nie istnieje takie coś tylko są dziadostwa z keyllogerami 

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

To bujda.Zawsze co pisze generator jakieś waluty w grach mmorpg itd zawsze kończy się płaczem "konto mi ukradli".Takie coś nie istnieje, jedynie trainer ale to nie generator tylko hack :p

21f0dgn.jpg

Opublikowano

istnieje takie cos ale nikt chyba nie udostepni 

Znajdź mi do 1 gry chociaż PRAWDZIWY coins  generator ,który nie ukradnie Ci passów do niczego.

A no tak nie znajdziesz bo NIE ISTNIEJE!!!...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Kupujesz na własną odpowiedzialność ,a żeby dodać coisny to musiał by się do bazy danych włamać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No ale typek sprzedaje ze za 40zł bedzie ci codziennie przez 7 dni doładowywał po 500k

To daj mu passy ale wyjdziesz na tym źle od razu ci przepowiadam ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

No ale typek sprzedaje ze za 40zł bedzie ci codziennie przez 7 dni doładowywał po 500k

Posłuchaj starszych kolegów bo strzelam, że nie masz za wiele wiosen :) Każdy przez to przechodził ale posłuchaj naszej rady, naprawde!!Za naiwność zapłacisz kontem w grze.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ziomek, z doświadczenia wiem (Nie, nie straciłem nigdy nic. Lecz naczytałem się w internecie spoooro) Nigdy ale to NIGDY nie podawaj swoich danych do kont, bo to jest tylko i wyłącznie wyłudzenie. Jeżeli chcesz się pozbyć fify za "Niby 500k x7" to w sumie możesz mi dać dane na PW. Nie ufaj mu, to jest fake. Nie ma czegoś takiego jak coins generator. Jedyną rzeczą do zarabiania w miarę szybkiej ilości Coins jest trainer (Znajduje się na forum) więc Cię przestrzegam. Jeżeli chcesz jeszcze raz kupować fife,to tak jak pisałem lepiej oddaj mi fife.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...