Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Braum dostępny

jambojet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na razie świetna postać, było mi dane zagrać dwa razy nim... Tak w ogóle, jak go składać? Bo gram nim jako supp, składam go mniej więcej tak, jak Leone.

Ale zastanawiam się, jak zwiększyć jego armor i mr w skillu "W", wie ktoś może? Czy tego się nie da podnieś?

Opublikowano

Jak na razie świetna postać, było mi dane zagrać dwa razy nim... Tak w ogóle, jak go składać? Bo gram nim jako supp, składam go mniej więcej tak, jak Leone.

Ale zastanawiam się, jak zwiększyć jego armor i mr w skillu "W", wie ktoś może? Czy tego się nie da podnieś?

Im wiecej Braum ma armora/mr,  tym wiecej daje mu skill "w"

Opublikowano

Ludzie którzy maja dylemat- strony na runy/Braum odpowiedz jest oczywista. >>Strony na runy<< Brauma zawsze można kupić,a 2strony na runy w cenie 1 nie :) Ja go kupuje bo stron mam w chooj :D

Opublikowano

Braum fajna postać lecz najpierw to trzeba w nim ogarnąć itemy,kolejność skilli...

Trochę to zajmuje. Lepiej kupić 2 strony run za 1 a potem brauma bo pewnie z tanieje.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Im wiecej Braum ma armora/mr,  tym wiecej daje mu skill "w"

Nie bardzo sprawdza się to. Max. jest 51 armom i 42 mr w skill "W".

Braum nie jest ciężki do ogarnięcia, wręcz skille ma bardzo łatwe. Tylko trzeba mieć czujkę, kiedy użyć tarczy, w którym kierunku :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...