Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HP przy teleporcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej kolego. Powinieneś dostać warna. Codziennie zakładasz z 20 tematów z pytaniami/problemami. Nie możesz założyć 1?

Jesteś aż tak ograniczony czy tylko udajesz? Nie potrafisz wpisać w google:

problem hp przy teleporcie mpc?

Masakra koleś nie rób z siebie inwalidy..

Opublikowano

Ej kolego. Powinieneś dostać warna. Codziennie zakładasz z 20 tematów z pytaniami/problemami. Nie możesz założyć 1?

Jesteś aż tak ograniczony czy tylko udajesz? Nie potrafisz wpisać w google:

problem hp przy teleporcie mpc?

Masakra koleś nie rób z siebie inwalidy..

Już ci raz powiedziałem, nie musisz czytać moich tematów, a co do problemów testuje serwer i znajduje różne błędy w różnym przedziale czasowym wiec nie mogę napisać od razu wszystkiego. Rozumiesz czy mam ci poszukać coś w necie na uspokojenie. ? Zawsze szukam rozwiązań najpierw w necie ale nigdy nie ma konkretów i piszę tu. Takie twoje pisanie mija się z celem i pokazuje jaki jesteś przygłupi. Ludzie to widzą, zastanów się.

Opublikowano

Już ci raz powiedziałem, nie musisz czytać moich tematów, a co do problemów testuje serwer i znajduje różne błędy w różnym przedziale czasowym wiec nie mogę napisać od razu wszystkiego. Rozumiesz czy mam ci poszukać coś w necie na uspokojenie. ? Zawsze szukam rozwiązań najpierw w necie ale nigdy nie ma konkretów i piszę tu. Takie twoje pisanie mija się z celem i pokazuje jaki jesteś przygłupi. Ludzie to widzą, zastanów się.

Masz rację, ale po co ten spam? (ok jestem przygłupi i ludzie to widzą). Lecz ja nie latam z każdym problemem jak piesek na forum.. Nie jestem aż tak ograniczony i mam umysł.

Opublikowano

Masz rację, ale po co ten spam? (ok jestem przygłupi i ludzie to widzą). Lecz ja nie latam z każdym problemem jak piesek na forum.. Nie jestem aż tak ograniczony i mam umysł.

Nie interesuje mnie to, miej co tam chcesz.

Opublikowano

Mam wgrany quest cały czas ale to jest mało profesjonalne że tak powiem. Gdy mam włączone auto poty to i tak zabiera z nich %. Quest działa na zasadzie błogosławieństwa życia i ma opóźnienie dobre 3 sekundy.

Opublikowano

quest tp_bug_fix begin

state start begin

when login begin

pc.get_hp()

pc.get_sp()

if pc.hp <0 then

affect.add_collect(apply.HP_REGEN, 100000, 5)

end

if pc.sp <0 then

affect.add_collect(apply.SP_REGEN, 100000, 5)

end

end

end

end

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano
quest tp_bug_fix begin
	state start begin
		when login begin
			pc.get_hp()
			pc.get_sp()
			if pc.hp <0 then
				affect.add_collect(apply.HP_REGEN, 100000, 5)
			end
			if pc.sp <0 then
				affect.add_collect(apply.SP_REGEN, 100000, 5)
			end
		end
	end
end  

Działa tak samo jak ten którego używam czyli ma opóźnienie.

Opublikowano

Pochwal się tu difem i daje + :)

Masz diffa: 

000323BA: BF B7
000323CA: BF B7

PS: koleś ogarnij, kobieta będzie chciała żebyś jej wsadził, to przylecisz na forum żeby się zapytać jak? 

Ograniczony jesteś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...