Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten plik wideo wejdzie na telefon ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam telefon lg l9 p760 i chce sobie zgrać film, lecz posiadam program jedynie do konwertowania na mpg a w opisie telefonu pisze że obsługuje mpg4, to moje pytanie czy mpg wejdzie ? 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Dobry odtwarzacz wideo odtworzy prawie wszystkie popularne formaty. Zależy tylko i wyłącznie od odtwarzacza i osiągów twojego telefonu. Z tym formatem możesz śmiało spróbować. Do odtwarzania polecam na przykład MX Player.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Próbowałem wgrać inne typy plików lecz wyskakuje błąd : Urządzenie może nie być w stanie odtworzyć lub wyświetlić tego pliku. 

Spróbuje z mpg i napisze czy zadziałało.

@Edit - nawet na mpg to wyskakuje :( Czyli jednak Lg L9 P760 może odtwarzać tylko pliki typu H.263, H.264, MPEG4 

Czy program który napisałeś konwertuje pliki do tych co potrzebuje lg l9?

Opublikowano

to jak mam przekonwertować na .mpg4?

Opublikowano

Jak mam oglądać film na telefonie jak nawet nie moge do wgrać ? Potrzebuje jakiegoś programu co skonwertuje do mpeg4 i wtedy będe mógł wrzucić film na telefon.

Opublikowano

Jak mam oglądać film na telefonie jak nawet nie moge do wgrać ? Potrzebuje jakiegoś programu co skonwertuje do mpeg4 i wtedy będe mógł wrzucić film na telefon.

Wrzuć go na telefon i odtwórz. Na pewno możesz go wrzucić.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

LoLs a jednak dałem się zwieść ostrzeżeniom, ale działa a myślałem że trzeba konwertować ;x Thx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...