Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jarvan, Xin, Maokai czy Rammus?

Ladalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, interesują mnie Jarvan, Xin, Maokai (fajny pick, nikt nie wie jak na niego grac) i Rammus.

Którego polecicie? Interesuje mnie tanky ew dla xina zrobię wyjątek <3

Opublikowano

Xin:

+Szybko czyści jungle,

+dobre ganki Q/E,

+slow z E + doskok,

+podrzut z Q,

+fajna pasywka,

+leczenie(pasywa W),

+z latarka wystackowaną + botrk jest OP.

+fajny ult(odrzut).

Opublikowano

Najbardziej polecam ci z tych postaci Xina. Gdybyś jednak nie był do końca przekonany do niego, możesz pokusić się o Rammusa. Gra nim dostarcza ogromnej przyjemności, można się nieźle uśmiać. Jest chyba najbardziej wytrzymałym tankiem w grze. Ma bardzo dobre ganki o ile trafiasz w odpowiednią osobę z q, a następnie z e. Jego w odbija ciosy, działa trochę jak warmog. Ult odpalony w tf potrafi zadać spory dmg jak na tanka.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Xin jest świetną postacią tak jak kolega wyżej napisał, ja sie skupie na jednym minusie, xin nie potrafi uciekać, świetnie radzi sobie w jungle, gankuje, ale gdy wpadnie na niego 3/4 os to poprostu ma glebe. Mówie tu o zrównoważonych postaciach z xinem. Bardzo dobry jest ten doskok, dzięki temu nawet z magami dobrze sobie radzi.
Co do rammusa to z jungle sobie fajnie radzi, ale gorzej gankuje, jego bieganie też jest słabą stroną.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Xin jest nalepszy, szczególnie że przed chwilą gęba mi opadła jak zobaczyłem że staniał do 1350, wyżej koledzy podali dlaczego jest bardzo dobry, nie grywam nim ale wiem że jak będziesz dobrze grał to możesz wycarryować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...