Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.K.I.L.L SF2 | Nympha Fragmovie

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kropka czy krzyżyk na monitorze? bo raczej bez tego nie zrobił byś tak.

Zapewne to są urywki z gry gdzie ci ładnie poszło.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Do tego aż takiego takich dużych umiejętności nie potrzeba, wystarczy być ogarnięty, oraz jak Umarły napisał, nasmarowane coś na środku ekranu.

Najważniejsza rolę odgrywa dobry komputer, oraz internet. Ja osobiście nie robię takiego czegoś bo sprzęt ogranicza, a jeszcze nagrywać to... :-)

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

O co chodzi z tą kropką albo kółkiem na środku ekranu? Jakim klawiszem tak szybko zmieniasz awp na granata(tak wygląda, jakbyś podrzucał snajperkę do góry i strzelał znowu)?

Nowicjusz
Opublikowano

No coś tam strzelasz :) Mi tam w Skillu średnio z snajperki wychodzi te strzelanie nie umiem się przyzwyczaić jakoś.. 

ZNANY JAKO:

-> "LOKTi" <-

Opublikowano

O co chodzi z tą kropką albo kółkiem na środku ekranu? Jakim klawiszem tak szybko zmieniasz awp na granata(tak wygląda, jakbyś podrzucał snajperkę do góry i strzelał znowu)?

Szybko klikasz q+q

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

1:22, jakim cudem wiedziałeś, że są za ścianą?

Słychać ich tam, a w tym miejscu dobrze wiem gdzie strzelać, żeby trafić między kolumną w miejsce gdzie oni kampią ;)

graphic.png

Opublikowano

Faje urywki i fajnie obrobione.

Ps. Można wiedzieć czym nagrywasz?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

troche slabo, 2-3 fragi i to w najlepszym momencie twojej gry, kropka na monitorze to kolejny minus. Poki co widac ze w grze robi sie od pro sniperow ale tylko znam dwoch co graja bez kropki i mozna o nich powiedziec snajper.

b421ea0bef5eb630m.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...