Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor 500 zł - coś sensownego?

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Aktualnie posiadam monitor, który powoli przestaje spełniać moje oczekiwania. ( Jest po prostu za mały )

Szukam czegoś dobrego w rozsądnej cenie. Mam jeden typ, ale jeżeli uda się wam znaleźć dla mnie coś lepszego ( np. z własnego doświadczenia ) to będę wdzięczny. Zależy mi na monitorze: Od 21 do 24 cali. Najlepiej aby zmieścił się w granicach ceny 500zł.

A to jest model monitora, na który zwróciłem uwagę:

LG 22EN43T-B

Diss_Stream.png

Opublikowano

@up

1. Monitor super, wielkie dzięki. Zauważyłem jednak, że nie ma wejścia HDMI. W przyszłości mogę takiego potrzebować, czy istnieje coś w rodzaju przejściówki żebym mógł korzystać z HDMI?

2. Czy powstanie spadek FPS-ów  w grach po zmianie z monitora 17" na 23"

3. Czy jest może jakiś zamiennik dla tego monitora tylko z wejściem HDMI? ( też w przedziale od 21-23" )

Diss_Stream.png

Opublikowano

BenQ GW 2265HM, full hd, wejście hdmi, dobrze spisuje sie w normalnych użytkowaniu jak i w grach, do 500zł nic lepszego nie znajdziesz bo dużego wyboru nie ma.

Opublikowano

BenQ GW 2265HM, full hd, wejście hdmi, dobrze spisuje sie w normalnych użytkowaniu jak i w grach, do 500zł nic lepszego nie znajdziesz bo dużego wyboru nie ma.

Szkoda, że 21,5" 

Jeżeli to autorowi nie przeszkadza to też jest dobry 

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...