Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Healer Bm Mental

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, żeby sobie jeszcze trafił tym swoim skillem. Co do bm vs healer, to zależy. Jeśli można się obunkrować abs'ami, to healer. Jeśli jest dość duże dmg, to bm.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że wojownik mental nie ma takiego skilla jak duchowy cios ^^

OK, up masz na skilla wszystkich na serwerze Kxmetin2, tak?? Kojarzysz może z Chunjo Wojownika Body o nicku Kropek? :P

Miałeś kilka osób na skilla, mnie napewno nie przy full eq na woja :lol:

Więc na takim serwie na którym trzeba coś zrobić żeby coś zdobyć polecam BM'a postać na privach wszechstronna :P

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Tak pamientam cie xD mialem cie na skila ty do mnie biegniesz z szarza a ja tylko przywolanie i lezysz :) A dlaczego mam all eq na woja? bo biega masa wojow-kozakow ktozy chca pvp i udaja koxow xD PS: Mialem nawet na kompie skila jak z przywolania dostajesz ode mnie 70k krytem ale usunolem jak kompa czyscilem :)

Ty tez mnie masz na skila bo masz pewnie cale eq na szamana xD ale np. z sura niemasz juz szans

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

SzymonZiom, nie polecaj postaci, której nie wiesz jak napisać.

Graj tą postacią, którą najlepiej Ci się gra. Sam musisz dojść do wniosku, kim gra Ci się najlepiej. Jedni wolą healera, inni bma, a inni ninję archera.

Opublikowano

Woj-Wolny ciężko trafić każdy ma abs i bony'

Sura-Dobre hity wiele skilli zasięgowych, lecz sporo osób ma abs i %

Heler-Dobre skille,leczenie nikt prawie nie ma * na szamana ale sporo osób ma abs na magie

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...