Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na serwer minigames.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam Kilku Pluginow i Osoby Która pomoze mi ogarnac serwer

. Plugin I Mam zamiar stworzyc serwer minigames ( najwiecej minigamesów dla non premium ) i w tym mam zamiar stworzyc Gunbox ktory bedzie sie dzielil na kilka pod minigamemow . Jednym z nich jest minigame CS czyli zwykly TDM na mapkach z CS'a i tu zaczyna się problem .

1. Stworzylem jak dla mnie ładne lobby.

2. Dodalem arenki po przycisnieciu klawisza (comand block) teleportuje nas do lobby arenki ktora wybralismy 

3.W lobby arenki mamy 2 drogi Czerwona (TT) i Niebieska (CT) i jezeli wejdziemy w jakąś to teleportuje nas (comand block) na spawn danego teamu.

I tu zaczyna się praca nad pluginem : Chciał bym aby po wybraniu teamu gracz otrzymal zalozone i nie mozliwe do sciagniecia eq teamu . Chcial bym rownież aby gracze tego samego teamu nie mogli siebie bic tzn CT nie moze bic CT . Oraz chcial bym aby po smierci jak w zwyklym cs czekalo sie az reszta graczy danego teamu umze i dopiero wtedy zaczynala sie 2 runda na tej samej arenie (poniewaz gdy umzemy teraz jak ja mam to zrespimy sie na glownym spawnie)

Opublikowano

Ale nie rozumiem. Piszesz swój plugin i chcesz tak zrobić ?

Opublikowano

Widzę projekt z cs'em go jak u @Thinker10 ...

Ale jak taki serwer będzie to zagram.

Mógłbym ci taki plugin napisać jak chcesz (spróbować).

Napisz na PW dogadamy się :)

zDj8kgO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...