Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Texturepack ● For versions 1.6 and 1.7 ► On mode: [PVP] ◄ #sizzeq

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pvptextup_enwersn.png

Witam! Chciałbym Wam przedstawić mojego texturepacka, nad którym pracowałem jakiś okres czasu. Nie jest to texturepack w całości mój, i autorski, kilka texturek jest moich, kilka wziętych (zerżniętych) od innych :D

Texturepack jest na wersje 1.7, choć działa na 1.6 sprawnie i nic się nie buguje.

Mam nadzieje, że się spodoba, szczególnie, że mało osób wrzuca tutaj takie rzeczy to liczę na miłe komentarze, w prezentacji dużo serwerów jest z gildiami.. więc na pewno komuś się przyda ;) Cześć!

screenypn_enwerse.png

http://www32.speedyshare.com/peXze/download/ssy.png

Screena należy otworzyć z linka podanego wyżej i powiększyć klikając lewy przycisk myszy.

Na dole jest spoiler również do całego screena:

ssy.png

downloadp_enwexan.png

http://przeklej.org/file/x4Usmn/TXT.SIZZEQ.FINAL.rar

8d28c1b08_enwexqw.png

skanjpg_enwenpw.jpg

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

@REF.

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Z tego tematu wygląda ,że txt jest fajny :)

Możesz dać ss'a jak wygląda ogień ? Wielkość dokładnie.

I w nim najbardziej podobają się te obrazy :P

zDj8kgO.png

Opublikowano

Proszę:

ogienjpg_ensrqxq.jpg

Opublikowano

@REF.

Bywalec
Opublikowano

Pomysł świetny, ale ja nie mógłbym grać na takim texturepacku. Wydaje mi się tutaj, jakby wszystko było takie mocno w barwach ciepłych i strasznie.. Spikselowane. Po prostu bloki mają zbyt mało odcieni. Podoba mi się pomysł na texturę tnt. Na twoim miejscu zmieniłbym ogień z fioletowego, bo wygląda to śmiesznie. Dałbym 3 kolory w różnych odcieniach: żółty, pomarańczowy i czerwony. Propsy i like za wykonaną pracę.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ogień jest specjalnie zrobiony, fakt.. wydaję się oczojebny, niektórym się podoba, niektórym trochę nie, nie chce robić żadnych editów specjalnych na bloki, bo to po prostu chodzi, żeby było dobrze dobrane, i pod PVP ;) Będę robił edity, więc dużo się może zmienić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

REF. + aktualizacja. :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...