Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wiadomościami od Nexon.

tobiasz409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewien problem z Nexonem. Wszedłem na strone Nexona , ponieważ chciałem potwierdzić email i zmienić sobie hasło ;]. Klikam potwierdź email itp. I pisze że KOD WERYFIKACYJNY został wysłany na podany adres email . I tu pojawia się problem ponieważ nie dostaje żadnych wiadomości od Nexon.

Sprawdzałem SPAM i inne foldery lecz tam też nie ma .

Wysłałem wiadomość na te konto z innego emailu i doszła bez problemu .

Pisałem do Supporta lecz wiadomo że odpowiedzo mi za kilka dni .

Proszę o pomoc :D .

Z góry dzięki.

A i jeszcze mam konto email w HOTMAIL.COM

Opublikowano

Jest napisane. "Pisze" to się na bieżąco. 

hotmail jest martwy, zrób sobie gmaila - najlepsza opcja.

lolheadz.png
Opublikowano

Każdy możę popełnić błąd ;)

Tylko ja mam problem ponieważnie pamiętam jakie wprowadziłem moje dane przy rejestracji,

Chodzi dokładnie o Imię i Nazwisko , żako wpisuje moje prawdziwe dane . A żeby zmienić

email muszę podac Imię , Nazwisko i date urodzenia.

Opublikowano

To żaden problem odzyskać dane do konta, musisz napisać ticketa do nexona z prośbą o przypomnienie danych do konta .... A emaile juz przychodzą na kazde poczty, ja miałem to samo, ile ja sie ukombinowałem dlaczego nie przychodzą mi maile, a pozniej sie okazalo ze mialem 2 konta na interii i konto było zarejestrowane na to drugie .....

Opublikowano

Jeżeli ma dostać dane które podał przy robieniu konta musi wiedzieć, co jakie miał bronie, ilość GP, ewentualnie NX, zawartość inboxa, jaką miał grade i kilka ss'ów bądź filmików jak grał na tym koncie, inaczej nie podadzą mu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...