Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skypt nie dziala !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja pierdole ile ja sie dzisiaj nawkurwialem..

Czytalem poradnik o bolu, pobralem , kupilem ryza i mialem trzymac spacje zeby on robil kombo - spoko trzymam kurwa spacje i chuj..jak trzymam spacje to on leci tam gdzie mam myszke i nie wykonuje skilli..

po drugie na 1lvl siklami mi kurwa zabija farme a na 10 to juz kurwa nic nie robi

wez mi ktos daj paczke gotowa albo kurwa keybindsy..

Opublikowano

Wciśnij SHIFT-->Combo-->nakikasz tam gdzie jest napisane COMBO i tam po prawo jest przycisk pod jakim masz COMBO nacikasz na niego i wciskasz SPACJE

W FARMING--> AUTO FARMING wciskasz na OFF(naciskasz na ON jesli jest na ON i zamnienia sie na OFF)

To tyle jak se nie poradzisz wysli sreena ja moze zrobie filmik jak to zrobic. ;p 

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

jak ustawiam burst combo na spacje i klikam ja to ten ryze chodzi wtedy tam gdzie jest moja myszka..

Wysli Screena.

i jeszcze jedno pyt. Używasz "Glory Ryze" ?

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

Opublikowano

mozesz zrobic poradnik ? albo masz skype ? jak tak to dodaj: chrissvbev bedzie szybciej..

i jeszcze jedno pyt. Używasz "Glory Ryze" ?

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

Opublikowano

to jest proste jak budowa czepa.... czego ty nie rozumiesz? Jak nie ogarniasz tak prostego scryptu to nie zawracaj sobie głowy bolem. Ja jestem nie ogar  jesli chodzi o scrypty ale ryze ogarnąłem w 2 sekundy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...