Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze steam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam oto taki problem ze steam , a nwm co zrobiłem źle.. Posiadam zakupione konto steam przez brata a , że brat już nie gra w csa to chciałem przemienić e-mail , tajne pytanie i hasło. Wszystko przeszło jak po maśle. Trzy dni później wchodzę na steama , loguje się i patrze a tu takie coś mi wyskakuje :

06760291850493154426.png

No dobra , więc teraz wchodzę w to :

95533614945855271302.png

I wyskakuje mi takie coś :

43825695766992466444.png

Wiem , na tym 3 obrazku jest wszystko napisane co mam zrobić , no ale chcę żeby mi ktoś to pomógł zrobić.

Dziwne jest to , że gram normalnie w csa na steam tylko jestem offline(nie mogę być online) a jakoś jestem zalogowany a nie strone steam nie mogę w żaden sposób się zalogować , nwm właśnie czemu.. ;/

Opublikowano

Nie jest dziwne, że grasz normalnie w csa, ponieważ masz wyraźnie napisane, że konto jest ograniczone - możesz grać, nie masz dostępu do społeczności.

Pisz na support, pewnie będą chcieli, żebyś podał im cdkey do jakiejś gry ze steama, ewentualnie jakieś dane z karty kredytowej jeśli była przypisana do konta.

Zresztą to wszystko masz napisane.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...