Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sens zaczynać?

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.w nigdy nie gralem w diablo i chcial bym sprobowac. Nigdy w zyciu w niego nie gralem a sensu chyba od 1/2 nie ma zaczynac.

Czy laik poradzi sobie? W wakacje troche czasu bedzie i nie wiem czy sie oplaca kupowac oraz czy poradze sobie z fabula. Gralem w mt2, ale raczej watpie aby bylo podobne.

graphic.png
Opublikowano

Jak kolega wyżej bardzo polecam grę szczególnie z dodatkiem Reaper of Souls

Gra (jak dla mnie) jest takim połączeniem LOL'a z (troszeczkę) MT2 ;)

Jak chcesz to mogę Ci sprzedać kod bo wygrałem w jakimś konkursie, a drugiego kodu nie potrzebuję, ale to już na PW ;)

Opublikowano

Jak chcesz to mogę Ci sprzedać kod bo wygrałem w jakimś konkursie, a drugiego kodu nie potrzebuję, ale to już na PW ;)

Połączenie lola z metinem WTF

Opublikowano

Grałeś w diablo?

J.w nigdy nie gralem w diablo i chcial bym sprobowac. Nigdy w zyciu w niego nie gralem a sensu chyba od 1/2 nie ma zaczynac.

Czy laik poradzi sobie? W wakacje troche czasu bedzie i nie wiem czy sie oplaca kupowac oraz czy poradze sobie z fabula. Gralem w mt2, ale raczej watpie aby bylo podobne.

Jasne, że tak, gra banalna, a zarazem świetna. Z nowym dodatkiem właściwie nie można się nudzić.

Opublikowano

W takim razie gdzie mozna kupic najtaniej D3+RoS? PC oczywiscie.

sciagnalem wczoraj triala i calkiem calkiem. Ale nie rozumiem 1 rzeczy. Po przejsciu kampani co jeszcze mozna zrobic? Oraz ile zajmuje przejscie all chapterow?

graphic.png
Opublikowano

Cóż więc wiadomo co na wakacje kupujemy :P.

Jeszcze tylko tak dla jasności, dla czego jest multi oraz single? Jakie są różnice? Oraz jak pytałem się wcześniej ile zajmuje przejście całej gry?

graphic.png
Opublikowano

Cóż więc wiadomo co na wakacje kupujemy :P.

Jeszcze tylko tak dla jasności, dla czego jest multi oraz single? Jakie są różnice? Oraz jak pytałem się wcześniej ile zajmuje przejście całej gry?

W zasadzie nie ma żadnej różnicy, wszystko jest połączone.

W ile przejdziesz fabułę to już zależy od Ciebie, dla mnie to był tydzień około.

Nowicjusz
Opublikowano

Diablo 3 w przeciwieństwie do Diablo2 nie posiada zwykłego trybu singleplayer. Aby grać w diablo3 konieczne jest stałe połączenie z internetem.

Multi powoduje to że możecie grać w 4 osoby na danej mapie.

Opublikowano

Jak dla mnie się nie opłaca. Co prawda dodatku nie kupowałem, ale grałem rok w podstawkę, i szczerze to gra nudzi się po kilku tygodniach. Dlaczego? Bo zdobywasz coraz lepsze eq - dajesz juz rade na T6. I co ci to da? Nie ma pvp - nie ma zabawy. Niby jakieś jest ale strasznie niezbalansowane, nie da się grać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dalej jestem zdania, że warto zacząć zwłaszcza jeśli ktoś nigdy nie grał w D3.

Diablo 3 znudziło mi się na początku, pograłam parę tygodni i podziękowałam głównie dlatego, że więcej czasu człowiek spędzał w domu aukcyjnym niż w samej grze. Poza tym po wbiciu maksymalnego levelu gra była strasznie monotonna, chodziło się zawsze w te same lokacje, wyliczało się ile exp/h wpada, ile legend/h człowiek dropi i takie tam. W RoS jest zupełnie inaczej, można chodzic na szczeliny, grać w trybie przygody wykonując zadania i farmiąc skrzynie nefalemów. Kto co lubi. No i nie można zapominać o większej intergracji z innymi graczami. Są klany, można pograć ze znajomymi, zawsze ktoś na czacie siedzi, ogólnie polecam.

Streamuję na  http://www.streamspot.tv/pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...