Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompendium

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Hud jest za odblokowanie społeczne (wykonane), ale musisz czekać na patcha. Nie myl poziomu compendium (gdzie otrzymujesz itemy) z odblokowaniami społecznymi (trza czekać na patcha)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

ludzie, mam jeszcze jedno pytanko co do ogladania gier international, przedmioty z ogladania moze dostać kazdy? : P

Dota 2 > Lol

Legenda
Opublikowano

Z tego turnieju tak, ponieważ jest dostępny dla wszystkich. W przypadku innych musisz mieć ticket. Jeżeli oglądasz taki turniej w party z nie swojego zaproszenia nie ma szans na dropnięcie. Na TI każdy może dropnąć item (za bycie świadkiem zabójstwa itd)

Opublikowano

Z tego turnieju tak, ponieważ jest dostępny dla wszystkich. W przypadku innych musisz mieć ticket. Jeżeli oglądasz taki turniej w party z nie swojego zaproszenia nie ma szans na dropnięcie. Na TI każdy może dropnąć item (za bycie świadkiem zabójstwa itd)

A trzeba oglądać mecz od początku, żeby dostać item czy można dołączyć np w 20 min i też będziemy dostawać?

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Legenda
Opublikowano

A trzeba oglądać mecz od początku, żeby dostać item czy można dołączyć np w 20 min i też będziemy dostawać?

Obojętne.

Opublikowano

Obojętne.

W grach wyżej, potrzebny jest chyba pennant żeby itemki zgarnąć. 

Ta, cytat:

Dodatkowo założenie takiego proporca sprawia, że będziesz uczestniczyć w losowaniu przedmiotów w meczach rozgrywających się na żywo, w których gra twoja ulubiona drużyna podczas zawodów, które mają wsparcie Valve.

he?

Legenda
Opublikowano

W grach wyżej, potrzebny jest chyba pennant żeby itemki zgarnąć. 

Ta, cytat:

@1373230489-U611928.pngCyferky

To jak oglądamy polski turniej i wypadają itemy z gry to może dj powiesz mi, że taki taboo albo mu7trak ma proporzec. A wczoraj wyleciał mi rare za oglądanie Liquid i jakoś ich proporca nie mam.

Opublikowano

To jeśli kupiłem kompedium to i tak nie będę dostawał itemów, podczas oglądania? 

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Legenda
Opublikowano

To jeśli kupiłem kompedium to i tak nie będę dostawał itemów, podczas oglądania? 

Szansa na dropnięcie przedmiotu jest, ale czy Ci wyleci to wyłącznie szczęście, ponieważ mecz ogląda 50k ludzi (oglądanie jest bezpłatne, nawet dla ludzi, którzy nie mają kompendium), a na mecz leci średnio 20itemów, więc mała szansa jest, że właśnie Tobie coś się dostanie, ale próbować zawsze można :D

Opublikowano

Jeśli jeszcze troche osób kupi kompendium to będzie można zmieniać budynki w bazie... Już widzę co to będzie xD Wystarczy trochę wiedzy i odpowiedni program :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...