Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw pod lola

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

1. Po co ci tak droga klawiatura? Zwykła z biedronki za 20 zł także będzie dobra.

2. Na chuj ci tak drogie słuchawki? Do LoL'a? Serio? Równie dobrze możesz grać bez nich.

3. Nie płacisz za myszkę tylko za firmę i znaczek na myszce :)

@Edit: Jeżeli chciałeś się pochwalić kasą to sorry, jesteś tylko kolejnym pseudobiznesmenem, który przepłaca za byle gówno :)

Opublikowano

Klawiaturę możesz kupić TESORO, jest dla mnie dużo lepsza i o połowę tańsza.

Słuchawki nie są Ci potrzebne, ew. Razer za 250 zł

i myszka jest okej, bo sam ją mam ale kupiłem taniej :/

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

1. Po co ci tak droga klawiatura? Zwykła z biedronki za 20 zł także będzie dobra.

2. Na chuj ci tak drogie słuchawki? Do LoL'a? Serio? Równie dobrze możesz grać bez nich.

3. Nie płacisz za myszkę tylko za firmę i znaczek na myszce :)

@Edit: Jeżeli chciałeś się pochwalić kasą to sorry, jesteś tylko kolejnym pseudobiznesmenem, który przepłaca za byle gówno :)

Lol

Jak ty sie gownem jarasz to nie moj problem.

Wszystko to mam myszka za 10zl klaw za 40 i creatify fatality.

Chce cos lepszego i porzadniejszego po prostu. Bieda niech nie pisze :_:

To moje pieniadze i bede robil z nimi to co chce lol.

2.5k na borowkach w 1.5mies potwierdzone info.

Klawiaturę możesz kupić TESORO, jest dla mnie dużo lepsza i o połowę tańsza.

Słuchawki nie są Ci potrzebne, ew. Razer za 250 zł

i myszka jest okej, bo sam ją mam ale kupiłem taniej :/

Chodzi mi ogolnie pod lola i pod inne gry. Czytalem ze klawiatura,sluchawki bardzo dobre,aczkolwiek nie jestem przekonany do myszki, jest jakis wiekszy komfort gry czy jak? Bo na tej swojej czasem zle mi sie gra na adc.

Opublikowano

Lol

Jak ty sie gownem jarasz to nie moj problem.

Wszystko to mam myszka za 10zl klaw za 40 i creatify fatality.

Chce cos lepszego i porzadniejszego po prostu. Bieda niech nie pisze :_:

Jesteś żałosny człowieku. Jeżeli chcesz coś lepszego i porządniejszego to idź do działu komputery a dadzą ci lepsze rzeczy za 2 może 3 razy mniejszą cenę. No ale tak. Tata ci pracę załatwił, będziesz miał kasę to zapłacisz za firmę, nie za Roccat. No ale kto bogatemu zabroni?

BTW zarabiam 3,5k €/miech

@Down:

1. Aktualnie mam klawiaturę za 500 zł. Jest porównywalna do klawiatury za 50 zł.

2.

Jak ty masz taki komplet ktory wczesniej wymieniles to pozdrawiam

wymieniłem jakiś komplet?

3.

Ja pierdole zacznijmy od tego ze mam 16 Gówno mnie obchodzi ile masz lat. Wciąż jesteś dzieckiem.

4.

Stawiam jakosc > cena Dlatego bierzesz jak najdroższe gówno?

5.

,ja nie tylko bede korzystal z tego podczas gry w lola tylko tez w inne moba Ta myszka w innych grach od lola jest porównywalna do myszki za 100 zł.

@Edit: Ja pierdole quote sie zjebało

Opublikowano

Jesteś żałosny człowieku. Jeżeli chcesz coś lepszego i porządniejszego to idź do działu komputery a dadzą ci lepsze rzeczy za 2 może 3 razy mniejszą cenę. No ale tak. Tata ci pracę załatwił, będziesz miał kasę to zapłacisz za firmę, nie za Roccat. No ale kto bogatemu zabroni?

BTW zarabiam 3,5k €/miech

@Down:

1. Aktualnie mam klawiaturę za 500 zł. Jest porównywalna do klawiatury za 50 zł.

2.

wymieniłem jakiś komplet?

3.

Ja pierdole zacznijmy od tego ze mam 16 Gówno mnie obchodzi ile masz lat. Wciąż jesteś dzieckiem.

4.

Stawiam jakosc > cena Dlatego bierzesz jak najdroższe gówno?

5.

,ja nie tylko bede korzystal z tego podczas gry w lola tylko tez w inne moba Ta myszka w innych grach od lola jest porównywalna do myszki za 100 zł.

@Edit: Ja pierdole quote sie zjebało

Dobra czlowieku wszczynasz wojne,juz ci mowilem to moja kasa nie twoja ty mnie próbujesz namowic do jakiegos shitu za 100zl. Zostane przy swoim nie bede kupowal innych biednych klawiatur etc ktore mozna spotkac w mediiexpert wiec bitch pls i get out.

Opublikowano

jebany bronzie myslisz, ze jak kupisz sobie sprzet z lidz of ledzent to wyjdziesz z bronzu V? Zapomnij, gownem jestes i gownem zostaniesz.

Opublikowano

jebany bronzie myslisz, ze jak kupisz sobie sprzet z lidz of ledzent to wyjdziesz z bronzu V? Zapomnij, gownem jestes i gownem zostaniesz.

Spoko,problem w tym ze bronzem nie jestem. Plat - > Diamond wiec bitch pls bo jestes max silverem.

Ból dupy masz bo bieda na wsi i lepiej przed kompem siedziec niz wziasc sie za robote.

Sprzet taki nie inny bo chce miec po prostu cos dobrego. Ew mysle o jakichś sennheiserach (sluchawki dla znafcuf)

Ew niech ktos ogarnie mi sluchawki klaw i myszke

Sluchawki max 800

Klaw max 800

Myszka max 400

Opublikowano

Te wszystkie bajery ci skila nie dodadzą ..

Kup jakas za 40 zł i tez bedzie rownie ładna ..

No ziomus duzo mi to dalo. Kazdy tak gadac moze,jakby bylo porownywalne z takimi rzecami za 40zl to by tyle nie kosztowaly...

Ale ci ludzie maja bol dupy jakis. Plox niech jakis ogar sie odezwie bo takie unnamedy mi tutaj nie potrzebne

Jakbym potrzebowal skilla to bym na bolu jechal...

Opublikowano

Ta klawiatura jest świetna bardzo dobrze się sprawuję oczywiście jeżeli lubisz takie klawiatury.

Często te słuchawki widziałem i słyszałem o nich i podobno są świetne aczkolwiek ja wolałem wydać 200zl na bezprzewodowe z Philipsa i tobie też je polecam.

Myszka bardzo dobra ma po lewej 1-6 + to bardzo dobrze sprawuje się z np Lee sinem, Jaxem, Katarina gdy gonisz/uciekasz czy ultujesz kogoś Lee polecam ją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...