Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jayce

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nerfie + nie. Niby możesz coś zrobić ale żeby zburstować czy coś to już nie idzie jak dawniej.

Tak samo jak talon,znerfiony w chuj niby bezuzyteczny a na 6lv zjada papierow na combo.

Chcialbym wlasnie taka postac na topa/mida tylko czy idzie nim ugrac w tf'tach moze jakis doswiadczony jayce wie?

Opublikowano

Tak samo jak talon,znerfiony w chuj niby bezuzyteczny a na 6lv zjada papierow na combo.

Chcialbym wlasnie taka postac na topa/mida tylko czy idzie nim ugrac w tf'tach moze jakis doswiadczony jayce wie?

Doświadczony Jayce - Mainowałem go w s3 przez 4 miesiące... Poza tym nie porównujmy Talona, czyli asasyna do jakiegoś Topera, na midzie już nim nic nie idzie ugrać bo nawet Soraka go zje. W tfach ma tylko jeden skill AoE (q nie liczę), poza tym nie ma czasu na przełączanie w nich młota czy działa.

Opublikowano

Doświadczony Jayce - Mainowałem go w s3 przez 4 miesiące... Poza tym nie porównujmy Talona, czyli asasyna do jakiegoś Topera, na midzie już nim nic nie idzie ugrać bo nawet Soraka go zje. W tfach ma tylko jeden skill AoE (q nie liczę), poza tym nie ma czasu na przełączanie w nich młota czy działa.

Zacznijmy od tego ze jayce ma wiecej dps'a. Cos podobnego jak elise bo ma te kilka spelli. Potrzebuje cos takiego na topa czym mi sie by bezpiecznie farmilo,zeby nie byc przez jakas postac zoutfarmionym. Lubie postacie niegrywalne,ktore maja duzo potencjal dlatego mysle wlasnie o tym jayce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...