Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam jakiś serwer na którym można troche pograć.

McKimono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszym serwerem jest obecnie mythicalgames.pl. Ogarnięta Administracja, zna się na rzeczy. Serdecznie polecam. 

Taka ogarnięta administracja, że olewa połowę osób/graczy i ma mierne wymówki na 'lagi serwera' 'bugi' i inne

Polecam Ci sf.superxd.pl jak narazie to jest najlepszy serwer SF jeśli chodzi o PL, niestety jest bug ze statami, ale dzisiaj ma być druga edycja bez bugów statów i blokadą na staty(ograniczone rozdawanie do xxx w podstawie)

Opublikowano

Ja polecam ten serwer:

s1priv.superxd.pl

serwer posiada własne forum oraz administrator ten sam co na serwerze sfgame9.ct8.pl - tylko na ct8 pewnie niedługo zablokują serwer dlatego został założony na płatnym hostingu ten serwer:

s1priv.superxd.pl z własnym forum

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja polecam ten serwer:

s1priv.superxd.pl

serwer posiada własne forum oraz administrator ten sam co na serwerze sfgame9.ct8.pl - tylko na ct8 pewnie niedługo zablokują serwer dlatego został założony na płatnym hostingu ten serwer:

s1priv.superxd.pl z własnym forum

Pozdrawiam

http://s1priv.superxd.pl/index.php
pisze mi 

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Opublikowano

http://s1priv.superxd.pl/index.php
pisze mi 

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Teraz powinno działać prawidłowo, ponieważ administrator dodawał chat i po kliknięciu w obsługa przenosi nas na okno chatu

Opublikowano

Teraz powinno działać prawidłowo, ponieważ administrator dodawał chat i po kliknięciu w obsługa przenosi nas na okno chatu

Aha dzięki.Podasz nick?

Opublikowano

Uwaga!! serwer jest do bani dostalem bana za to ze za szybko expie administracja nie wyrabia Admin nie potrafii dojść do tego kto hackuje a kto gra fer każdy kto szybko expi dostaje bany dostałem 2x ani razu nic nie użyłem także mam negatywną opinie o serwerze i nie polecam :) (Mówie o http://s1priv.superxd.pl/index.php na kolejnym nwm co się dzieje i napewno już nie zagram na tym kończe moją historie z tym serwerem i z administracją która próbóje mi wmówić że używam bota :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...