Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciuchy prosto

gralfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem w internecie kontrowersyjny filmik... Mam teraz pytanie, jeżeli ktoś ma ciuchy prosto proszę o wypowiedzi czy na prawdę warto za tą cene kupić ciuszek? Bo mam pieniądze, ale nie jestem przekonany do końca co do jakości. 

To ten filmik, który lekko mnie przestraszył i zniechęcił do zakupu.

P.S. Wrzucam do muzyka, bo nie znalazłem odpowiedniego działu, a w końcu PROSTO to wytwórnia muzyczna, więc nawiązanie jest.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Bluza jak bluza ale z napisem PROSTO. Nie wiem czego tu się doszukiwać, bluza sama z siebie sie nie zniszczy tak samo jak ta z bazaru chyba, ze bedziesz biegał z bazarową  w gułagu na syberii, a tą z PROSTo nie to wtedy inna sprawa. Mam zwykłe bluzy, szare jak i rozne markowe i nie widze roznicy, zadnej nigdy nie zniszczylem ani nie podarlem, bluza jak bluza, to samo koszulki, sama z siebie nie zgnije ani bazarowa ani PROSTO ale jak bedziesz biegał z nią w gułagu na syberii to tez inna sprawa. 

ps polecam koszulkę z napisem KRZYWO oburzenie gimbów over 9000.

Opublikowano

Na filmiku pewnie koszulka jest polana czymś łatwopalnym bo na pewno tak szybko by się nie spaliła.

Co do ciuchów PROSTO to polecam tą firmę.

Opublikowano

Niby legit jak pisał Endy. Dobry materiał i wykonanie ale jeśli chcesz dobrą bluzę (chociaż nie wiem czy trafię w gust) to polecam polskie brandy jak Hazel21, YIELDCLOTHING, apt8 i tak dalej.

Opublikowano

A co sądzicie, jak się mają do innych 'hip-hopowych' brandów typu Stoprocent, Diil Gang, SSG itp?

Gold Member

nvm

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Słyszałam kiedyś powiedzonko "Prosto na bluzie, krzywo na mordzie" ktore bylo do jednego z fanow tych bluz, jednak mysle ,ze nie ma co sie przejmowac. jesli ci sie podobaja i sa z dobrego gatunku szyte to bierz, nie zastanawiaj sie:)

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...