Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozreklamować serwer?

VVidmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć gdzie kupić rekleme jak możecie podać linki wogle co zrobić żeby było osób.Eventy mam fajne bo jest np lol,idol,tyralnia,cs,jak to melodia,bettle dj idt tylko ludzi brak żeby ts ruszył maszyna jest dobra opłacam ją za 250zł i nwm co dalej i się mi nie opłaca na 20osób by ktoś mi napisał co zrobić i jak.A jeszcze nagrody np. steam z cs:GO,doładowania,cs 1.6,pacefcart, rangi Super vip,vip

Opublikowano

Mozesz sie reklamować na GameTracker, forach, fanpage'ah, blogach, chamskie posty na YT/TS oraz organizować wiele konkursów 

Logo_IGracze.png

Opublikowano

to znajdzi mi  jakiś fora gry cieżko własnie szkoda ze do kupinia nie ma reklamy

Opublikowano

Panowie podsunęli pomysły naprawdę godne zaufania. Jeżeli masz licencję płatną owszem możesz podjąć partnerstwo i reklamować serwer gdzie tylko się da. Jeżeli jednak nie posiadasz owej licencji i stoisz na tzw . "Non-Profit" to za przeproszeniem gówno możesz bo Cię dodadzą na blacklistę a Team Speak bardzo patrzy teraz na to  i Twoje 250 zł pójdzie w pole.  

Jeżeli chcesz i masz pomysł na reklamę powinno Ci się to udać, jeżeli jednak nie masz chęci będziesz miał 20 osób. 

Opublikowano

Panowie podsunęli pomysły naprawdę godne zaufania. Jeżeli masz licencję płatną owszem możesz podjąć partnerstwo i reklamować serwer gdzie tylko się da. Jeżeli jednak nie posiadasz owej licencji i stoisz na tzw . "Non-Profit" to za przeproszeniem gówno możesz bo Cię dodadzą na blacklistę a Team Speak bardzo patrzy teraz na to  i Twoje 250 zł pójdzie w pole.  

Jeżeli chcesz i masz pomysł na reklamę powinno Ci się to udać, jeżeli jednak nie masz chęci będziesz miał 20 osób. 

Wtrącę, się NON PROFIT NIE oznacza, że nie masz licencji to po pierwsze.

2. Jeśli nie masz licencji pisze ci unlicensed!!

Opublikowano

Do autora:

Jeżeli przeglądasz teraz ten temat to zjedź na dół tej strony i masz napis "Reklamuj się na mpcforum.pl" . Klikasz na to i dalej masz napisane co robić. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...