Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmień swoje IP

mati21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

wczoraj wpadł do mnie kumpel z nowina o to sposób jak ssać z rapida na stałym IP

zmęczony już tymi sposobami , nie byłem w stanie w to wieżyc , no ale skoro u kumpla dział to jakoś się zmusiłem i było warto

u mnie i u moich znajomych wszytko ładnie chodzi - wszyscy mamy radjówkę

zastawia mnie tylko czy jeśli to zmienia ip to czy zmienia tez jak gram w warrocka a w tle mam tą przeglądarkę

Witam,

Na wstepie powiem ze nie jest to zadna sciema i zadne nabijanie sobie punktow. Wiekszosc userow juz sie przekonala o dzilaniu tego sposobu

Sposob jest w pelni sprawny i co wazne dziala bardzo sprawnie. Natrafilem kiedys na niego podczas przekopywania neta .

Do dzialania tego sposobu bedzie nam potrzebna przegladarka internetowa AOL oraz konto mailowe na www.aol.com.

OK. Do roboty . Caly proces zaczynamy od pobrania tego pliku z serwera bez limitow [ waga ok. 65mb ] :

wybierz sobie serwer który ci najbardziej odpowiada :

->> GIGASIZE.COM ->> http://www.gigasize.com/get.php/3197074027/AOL_9.0.rar

->> FILES.TO ->> http://www.files.to/get/283470/9z62oo5iy0

->> RAPIDSHARE.COM ->> http://rapidshare.com/files/120813162/AOL_9.0.rar

HASLO DO ARCHIWUM: rapidmajster .

Zalecam sciaganie przegladarki z tego linka, wiekszosc przegladarek AOL dostepnych w necie jest juz zaktualizowana do nowszej wersji

Gdy juz go pobierzemy , zabieramy sie za jego instalacje.

*Zaczynamy - postepujemy krok po kroku jak w opisie:

Lub pobieramy VIDEOTUTORIAL ->> http://odsiebie.com/pokaz/161346---4390.html , haslo: rapidmajster (waga ok.40mb)

1. Odpalamy instalacje - klikamy "YES",

2. Nastepnie w oknie klikamy w "NEW MEMBERS",

3. Nastepnie wybieramy "EXPERT SETUP",

4. Klikamy w "ADD LOCATION",

5. W polu wpsiujemy cokolwiek ( ja wpisalem "komp" ),

6. Nastepnie dajemy dwa razy "NEXT",

7. Wybieramy opcje " HOME NETWORK" i dajemy "NEXT",

8. Po dodaniu lokacji klikamy w " Sing On to AOL Now "

WAZNE!!!

W tym momencie program poprosi nas o podanie danych do konta mailowego, ktore musimy sobie teraz zalozyc.

Wbijamy na www.aol.com -> klikamy w " Get Free AOL@mail " ( po prawej stronie ), i wypelniamy wszystkie pola. Dane nie musza byc autentyczne i poprawne ale kod pocztowy tak . W okienku "POSTAL CODE" musimu podac autentyczny pieco cyfrowy kod z USA - ja podalem taki "34229", jesli nie bedzie chcial wchodzic to poszukajcie na googlach kodow pocztowych USA .

9. Ostatni krok to podanie wlasnie naszego nicku i hasla z wczesniej zalozonego maila na aolu.

Gdy juz to zrobimy odpali nam sie przegladarka AOL.

* JAK KORZYSTAC:

Zabieramy sie za sciaganie przy pomocy przegladarki AOL;

1. Odpalamy przegladarke AOL,

2. Zrzucamy ja sobie na pasek,

3. Otwieramy przegladarke z ktorej korzystamy na codzien np. opera, IE, firefox itp,

4. Wklejamy do niej ( nie do AOL !!! ) link do interesujacego nas pliku i zaczynamy sciaganie,

5. Gdy sciagniemy juz parta, musimy wylaczyc przegladarke AOL,

>>WAZNE<< pod zadnym pozorem nie mozemy dopuscic do konca aktualizacji, musimy szybko kliknac "FINISH LATER" - poniewaz bo aktualizacji sposob moze nie dzialac poprawnie:)

6. Teraz ponownie odpalamy przegladarke AOL i powtarzamy pokolei punkty .

*Dodatkowe informacje :

Cytat:

Nie trzeba resetować AoL'a po każdym parcie wystarczy nacisnąć opcje

Sign Off ---> Switch Screen Name

wyskoczy nam okienko gdzie dusimy switch

AOL pokazuje jeszcze tylko komunikat ile byliśmy w sieci dajemy ok

a poźniej słyszymy już znajome welcome i ściągamy dalej

sposób jest krótszy niż restart przeglądarki i nie trzeba sie za każdym razem męczyć z aktualizacja

oczywiście to z innego forum które nie ma nic wspólnego z hakami , jeśli administracja pozwoli dam linka , było by troszkę łatwiej dla nowych - ciemniaków

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...