Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo, jak tam sytuacja na PL'u? :D

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. 3 lata temu ostatnio byłem na plu jeszcze na s18 miałem bodziaka 35 z aurą p i buffke pro ale nie ważne, tylko chodzi mi o to czy dalej byłbym w stanie dorobić się powoli w m3/m2 potem pustyni,dolinie itp? ogonki węża + dalej w cenie? ku dalej po 1 z metka? O zarobek mi chodzi na niskich levcach jak to teraz wygląda, i na czym można się dorobić itd ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiele się zmieniło ;-)

To można by wypisywać i wypisywać. Zmiany oczywiście wyszły na gorsze, bo do gry wszedł 'pakiet yang' w itemshopie, powstał nowy serwer mimo, iż była fuzja serwerów.

Na nowym serwerze TBD jedynie nie ma yangów w IS i powiem Ci, że tam nawet łatwo się dorobić, wystarczy chcieć! :)

Opublikowano

O tym ile się pozmieniało można by pisać i pisać ale po pierwsze nie pakując w IS'a żeby zrobić aurę na P musiałbyś siedzieć po 3-4h dziennie ( nie mówiąc o tym, że wbijałbyś ja z rok ), na metkach w m2/pustyni/sohan ciężko jest się teraz dorobić, tylko wróźki, 7 piętro dt i chyba tyle :) ogólnie nie polecam wracać do tej gry jeżeli już skończyłeś

Opublikowano

Serwera TBD nie polecam bo więcej na nim botów niż normalnych graczy do tego all*g*o zapchane yangami w końcu ten serwer po to powstał aby ludzie ładowali w niego PLN a naiwniacy zaczeli na nim grę i to robią... Najlepszą perspektywą będzie serwer NEGROS, botów mało, ludzie ogarnieci, rynek bardzo dobrze ustabilizowany pod każdą postać. 

Opublikowano

Widze raczej lipton na tym plu :D a jakieś inne hardy mi polecacie dobre? Tylko bez zadnych ravii itp. 

Btw. Tenogarnięty ja jestem cierpliwy na tamtym woju prawie 2 lata te aure robiłem xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jprdl lipton czy saga. Kwa masz ekipę to możesz grać. Dorobić się można na metkach owszem ale to jak zawsze zależy od tego co ci na nich dropnie. To, że wprowadzili pakiet yang do IS'a nic nie zmienia kto normalny kupi te yangi za taki hajs?? Zwykły gracz o przeciętnej inteligencji banana domyśli się, że jeśli już musi i nie umie inaczej kupi 1290312093 razy taniej yangi na alledrogo. Ogólnie jak chcesz zaczynać na PL'u to graj nie widzę przeszkód. Jak chcesz trochę odmiany i jakby starego klimatu to zagraj na metin2.sg. Grałem tam jest spoko atmosfera całkiem dużo polaków i łatwo się gra. Niedawno wróciłem na PL'a gram na Samosie jak coś to pisz priv. eloelo

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Widze raczej lipton na tym plu :D a jakieś inne hardy mi polecacie dobre? Tylko bez zadnych ravii itp. 

Btw. Tenogarnięty ja jestem cierpliwy na tamtym woju prawie 2 lata te aure robiłem xD

Polecam Astilie, stabilny serwer, jak i team ma "wiedzę". 

Co do PL, najlepiej zaczynaj z kamermodem/m2bob wbijaj 20 level i bonuj eq, i tak w kółko. :D

Opublikowano

Da sie dorobic, zawsze sie dalo. Jak masz takiego dropka 35 to tym bardziej nie powinienes miec problemow z tym.

Opublikowano

Da sie dorobic, zawsze sie dalo. Jak masz takiego dropka 35 to tym bardziej nie powinienes miec problemow z tym.

Miałem ;] sprzedałem. obawialem sie że powiecie o tych zmiankach bo nigdy nie lubiłem expić ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W skrócie ? Robią wszystko, aby wyciągnąć jak najwięcej hajsu przed zakończeniem działalności tej gry. Takie jest moje zdanie = ). Czy poleciłbym tam grać? Nieeee. Jeszcze te pakiety yang same podkreślają to, że metin stał się grą, która ma tylko dawać GF zyski and nothing more. = ). Dla mnie to już jest 100% upadek polskiego globalnego metina. Nie zachęcam do gry czy to nowy serwer czy stary. Polecam zagrać w jakieś nowsze gry, które wychodzą, a jest ich dosyć sporo i nie trzeba w nie wkładać tak wiele jak teraz w metina.

Opublikowano

Duzo sie zmienilo . aury chodza po 5kk . duzy zarobek jest na rybolostwie . nawet bardzo . latwo dorobic sie na metkach bo szybko cos lota . ;) zapraszam na Wetara !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...