Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaxy Ace 3 + dopłata za Galaxy s4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem was zapytać, czy opłaca się wgl tak kombinować. Wybrać się do komisu dać na wymianę swój telefon ( nówka, cały komplet, ideał ) dopłacić jakieś 500/600zł za S4. S4 super telefon, nie raz się nim bawiłem, ale czy rzeczywiście wart jest takiego zachodu, bo jednak prawda boli, nie pracuję, bo jestem gówniarz i mam 16 lat, jedyną kasę jaką zarabiam to stypendium ze sportu. Pomóżcie, bo jednak lubię sobie czasem w coś pograć, popisać, porobić zdjęcia. Tylko czy takie coś się opłaca.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiesz co, sprawdzałem właśnie ceny i kosztują tyle samo... Osiągi mają takie same praktycznie. Nie wiem, skoro tak to wygląda wolę s4. No chyba że w praktyce lg jest lepszy

Opublikowano

Oczywiście ze się opłaca jak masz jakieś pytania to pisz sam mam taki telefon tylko w wersji ciemniej, powiem ci ze nawet się opłaca niż ten Nexus.

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...