Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NPC Szamanka

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Widziałem tego npc,i bardzo podobnego na mpc.

Lecz tamten nie był widoczny na amd z tego co pamiętam,ciekawe czy ten jest.

Mógłby ktoś powiedzieć,bo nawet nie chce mi się ściągać jeżeli jest z nim błąd.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Widziałem tego npc,i bardzo podobnego na mpc.

Lecz tamten nie był widoczny na amd z tego co pamiętam,ciekawe czy ten jest.

Mógłby ktoś powiedzieć,bo nawet nie chce mi się ściągać jeżeli jest z nim błąd.

Wystarczy przeczytać mój komentarz..

^^

Opublikowano

Hahhaha MPC nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Model już był na MPC to raz, był na epvp to w sumie standard (z małymi wyjątkami), ale % warn zdjęty jak zawsze. xD

Model ma bardzo ograniczoną animację, totalny śmieć.

Opublikowano

Hahhaha MPC nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Model już był na MPC to raz, był na epvp to w sumie standard (z małymi wyjątkami), ale % warn zdjęty jak zawsze. xD

Dziwisz się mpc forum już dawno zeszło na psy tylko Makin trzyma to wszystko w ryzach .

co rozumiesz przez ograniczoną animacje ? która za pewne ma ponad 100 klatek a nie jak nie które Ymir'a po 30 ^^

Jest tak gówniany, że zawsze wywali C++ tekstury sa źle nałożone .

Pawełek jednak udostępniasz ? :D

Opublikowano

Mnie zadziwia natomiast to że ktoś wrzuca darmowy model na mpc i okazuje się że wszyscy już go znają na wylot. ^^

0VPaRnd.png

Opublikowano

Inku. Denerwujesz mnie troszke.

Oceniasz ze smiec. Ok ale wrzucil cos.

Ps. Smieciem są zbroje ktore masz w sygnie.

Kiedy startuje Web? Przez Czas ktory go robisz naid juz chyba 3 serwer wypuszcza. Treen drugi robi.

Zamiast hejtowac na mpc albo pracowac przy MokrymRyszardzie idz rob Web'a

(Czekam na odp.)

54010287442563618639.png

Opublikowano

Inku. Denerwujesz mnie troszke.

Oceniasz ze smiec. Ok ale wrzucil cos.

Ps. Smieciem są zbroje ktore masz w sygnie.

Kiedy startuje Web? Przez Czas ktory go robisz naid juz chyba 3 serwer wypuszcza. Treen drugi robi.

Zamiast hejtowac na mpc albo pracowac przy MokrymRyszardzie idz rob Web'a

(Czekam na odp.)

Ten mob pojawił się kilka dni temu w tym temacie (z dobrą teksturą w przeciwieństwie do modelu z tego tematu):

http://www.mpcforum.pl/topic/1202017-nowy-npc-by-cytrus/

Z tego co pamiętam posiada jedną monotonną animacje, dlatego wcześniej napisałem że jego animacja jest strasznie ograniczona. Kwestia widoczności na AMD została już wcześniej poruszona. Masz racje, wrzucił "coś" co totalnie gryzie się z światem gry Metin2.

Zbroje, które mam w sygnie to modele z patch, które mi osobiście się podobają (tobie nie muszą).

Nie interesuje mnie ile serwerów wypuścił Naid, Treen etc. Skoro muszą startować kolejne serwery to oznacza, że coś jest nie tak z plikami skoro serwery padają, tak? Jeśli nie z plikami (z góry mówię że nie znam tych serwerów) to może pomysł na serwer nie do końca trafia do graczy? Tak jak pisałem totalnie mnie to nie interesuje. Też przez ten czas mógłbym z 5 serwerów postawić, bo uwierz mi że mam wystarczającą ilość plików serwerowych (swoich) żeby postawić 5 różnych serwerów, ale po co? Wychodzę z założenia że lepiej postawić jeden serwer a konkretny niż kilka gówien na miesiąc (niech żyje 35 minutowa Mestia.pl heheh ).

A skoro pytasz o WebMetin to jest on ukończony od kilku miesięcy. Teraz był tylko dopracowywany i serwer obecnie jest skończony, oczekuje na swą betę. Z racji tego, że 2 moich adminów pisze w tym roku matury, postanowiłem poczekać z betą aż je ukończą. Jak widzisz, mi nie pali się grunt pod nogami, by srać serwerami jeden po drugim byle hajs się zgadzał. MokryRyszard to nie mój projekt, ja tam tylko udostępniłem swoje pliki, ponieważ byłem ciekawy ile szumu narobi taki serwer dla beki.

Pozdro.

Opublikowano

Ten mob pojawił się kilka dni temu w tym temacie (z dobrą teksturą w przeciwieństwie do modelu z tego tematu):

http://www.mpcforum.pl/topic/1202017-nowy-npc-by-cytrus/

Z tego co pamiętam posiada jedną monotonną animacje, dlatego wcześniej napisałem że jego animacja jest strasznie ograniczona. Kwestia widoczności na AMD została już wcześniej poruszona. Masz racje, wrzucił "coś" co totalnie gryzie się z światem gry Metin2.

Zbroje, które mam w sygnie to modele z patch, które mi osobiście się podobają (tobie nie muszą).

Nie interesuje mnie ile serwerów wypuścił Naid, Treen etc. Skoro muszą startować kolejne serwery to oznacza, że coś jest nie tak z plikami skoro serwery padają, tak? Jeśli nie z plikami (z góry mówię że nie znam tych serwerów) to może pomysł na serwer nie do końca trafia do graczy? Tak jak pisałem totalnie mnie to nie interesuje. Też przez ten czas mógłbym z 5 serwerów postawić, bo uwierz mi że mam wystarczającą ilość plików serwerowych (swoich) żeby postawić 5 różnych serwerów, ale po co? Wychodzę z założenia że lepiej postawić jeden serwer a konkretny niż kilka gówien na miesiąc (niech żyje 35 minutowa Mestia.pl heheh ).

A skoro pytasz o WebMetin to jest on ukończony od kilku miesięcy. Teraz był tylko dopracowywany i serwer obecnie jest skończony, oczekuje na swą betę. Z racji tego, że 2 moich adminów pisze w tym roku matury, postanowiłem poczekać z betą aż je ukończą. Jak widzisz, mi nie pali się grunt pod nogami, by srać serwerami jeden po drugim byle hajs się zgadzał. MokryRyszard to nie mój projekt, ja tam tylko udostępniłem swoje pliki, ponieważ byłem ciekawy ile szumu narobi taki serwer dla beki.

Pozdro.

Mój cel został osiągnięty dowiedziałem się co z Web.

Kiedy beta.

Model ma więcej animacji?

54010287442563618639.png

Opublikowano

Mój cel został osiągnięty dowiedziałem się co z Web.

Kiedy beta.

Model ma więcej animacji?

ma może być użyty nawet jako mob

Opublikowano

ILE RAZY MOZNA WRZUCAC TEGO SAMEGO NPC W TEN DZIAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...