Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupic SuperPershing ?

Taxus12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Po 1, teraz jest misja na niego i jest za darmo, po 2 jest to najgorszy czołg premium tego tieru. Znacznie lepiej kupić Su-122-44

Opublikowano

SP to jeden z najgorszych czołgów premium. Korzystaj z przeceny i bierz dwie VI albo jedną VII.

Opublikowano

Misji raczej nie zrobie ponieważ nie mam czołgów z kilku nacji.

Jeśli chodzi o te VI czy VII to jakie to są czolgi  ? Dobre jakies czy coś ?

Też wiem czy jak kupię tego Su-122-44 to będę umiał tym grać ;p

Opublikowano

Kurde , musze się zastanowić.Najlepiej to bym sobie T34 zakupił ale niechcę wydawać 200zł na gre :)

#Reklama

Serwis DoGry.pl oferuje darmowe doładowania do gier. Działa on w 100%, jest legalny i darmowy. Tutaj masz poradnik na ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1149517-tut-dogrypl-zloto-do-wota/

Jednak brakuje Ci aż 6-7k golda, a uzbieranie takiej kwoty zajmie dużo czasu. Radziłbym zakup Su-122-44. Jeśli sobie z nim nie będziesz radził, to Cię nauczymy :)

Opublikowano

Myślę że jeśli chcesz zdobyc trochę golda to warto go kupić(w sensie takim żeby dobic misję na niego i dostać golda ) czyli miałbyś na zakup jakiegoś innego czołgu typu E25,SU-122-44

Opublikowano

Szczerze mówiąc SP nie jest taki zły jak go wszyscy opisujecie, jeśli dobrze kątujesz tą maszyną to na 8-kach mają ludzie problem go przebić, puki co jest misja w której możesz zdobyć SP tak wiec zaoszczędzisz golda.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie skoncze misji . Jestem jeszcze na poziomie nooba w tej grze.

Mam te swoje 6-7tiery i robie teraz francuzow ale i tak nie skoncze tej misji .

Ciągle się zastanawiam nad tym czołgiem.

#EDIT

A tą maszynę chciałem kupić głównie dla zarobku i zabawy :)

Opublikowano

Suka przyniesie Ci więcej funu i kasy. Szczególnie jeśli jesteś newbie. Bierz ten czołg, bo po prostu jest lepszy.

Opublikowano

Ja go sobie kupiłem, kapitalny czołg często wchodzi za zero działo bez golda daje radę jedyne do czego się przyczepić to troszkę prędkość. Śmiało teraz hejtujcie :) 

Opublikowano

Jutro mam fuchę i mogę sobie do t34 dołożyc .

T34 nie jest dobrym wyborem. Wolny, duży, słaby kadłub, weakspot na wieży, a z zalet tylko działo, które ładuje aż 14 sekund. IS-6 jest dużo lepszym wyborem, lecz posiada niską pene.

Opublikowano

Dobra to SuperPershing czy Su-122-44 ew.jeśli jakiś inny czolg polecacie to piszcie ;p

#EDIT

Mam tez pytanie a mianowicie czy support zwróci mi gold za czolg , ktorego kupiłem za wiadomo golda ;p

Jesli tak to byłbym ok.1200 gold +

Opublikowano

Nie ma opcji przywrócenia golda, za czołg, który kiedyś kupiłeś.

Kupuj sukę, bo jest lepsza. Szczególnie dla nowych graczy.

Opublikowano

@UP 

Jako gracz, rozumiem Twoje zdziwienie, dlatego śpieszę z wyjaśnieniami!

Informuję, że sprzedaż czołgu premium za złoto bezpośrednio w grze jest niemożliwa.

Możliwy jest jedynie zwrot czołgu, ale taka operacja jest dostępna dla gracza tylko w przypadku, gdy dany czołg premium nie został użyty po zakupie.

Co więcej możliwość ta jest ograniczona, gdyż jest ona jednorazowa!

Możesz dowiedzieć się więcej na ten temat korzystając z linku poniżej:

https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/379/21/can-i-get-my-used-premium-tank-refunded-or-exchanged

Jedyną możliwość sprzedaży czołgu za złotoudostępnili w aktualizacji 8.8 i dotyczyła ona czołgu T26E4 Super Pershing.

Jako, że w tej aktualizacji czołg ten zmieniono dość drastyczne umożliwiono wtedy graczom jego sprzedaż za złoto.

Dzięki temu wszyscy gracze, którym zmiany się nie przypadły do gustu mogli sprzedać ten czołg za równowartość w złocie.

Mam nadzieję, że rozwieje to Twoje wątpliwości w tej kwestii :)

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało!

Życzę Ci powodzenia na polu bitwy!

Nie widziałem że @Juri. odp. nie chce warna :( 

Opublikowano

Łeee to lipa :(

Bo zakupiłem sobie kiedyś matilde black prince na przecenie bo z kodów uzbierałem sobie golda .

Myślałem ze zwrócą bo nie jestem zadowolony z tego zxakupu.

Opublikowano

Dobra to SuperPershing czy Su-122-44 ew.jeśli jakiś inny czolg polecacie to piszcie ;p

#EDIT

Mam tez pytanie a mianowicie czy support zwróci mi gold za czolg , ktorego kupiłem za wiadomo golda ;p

Jesli tak to byłbym ok.1200 gold +

SU-122-44, ponieważ więcej tym zarobisz, więcej FUN'u z gry oraz dużo odbija i jest mobilny.

SP się ciężko gra ze względu na działo i mobilność.

Opublikowano

SU-122-44, ponieważ więcej tym zarobisz, więcej FUN'u z gry oraz dużo odbija i jest mobilny.

SP się ciężko gra ze względu na działo i mobilność.

I brak pancerza. Jedyna zaleta jego to chyba tylko rld działa.

76561198001815076.png
Opublikowano

I brak pancerza. Jedyna zaleta jego to chyba tylko rld działa.

Ale po co komu rld, jak i tak nic tym nie przebijesz?

SP to najgorszy czołg premium tego poziomu, lepiej weź tą sukę już.

Opublikowano

Ale po co komu rld, jak i tak nic tym nie przebijesz?

SP to najgorszy czołg premium tego poziomu, lepiej weź tą sukę już.

Jak to nie. Gold jeszcze jakąś tam pene ma xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Okej.Temat do zamknięcia.

Zastanawiam się dalej co kupic ;x

Jakby co to pozbieram sobie na jakis inny czolg premium , może t34 tylko do zarabiania.

Opublikowano

Okej.Temat do zamknięcia.

Zastanawiam się dalej co kupic ;x

Jakby co to pozbieram sobie na jakis inny czolg premium , może t34 tylko do zarabiania.

T34 nie jest już tak samo dobry jak kiedyś. Wszystko wchodzi mu wieże, wolny, długo ładuję.

Już lepiej kup sobie IS'a-6 chyba, że Ci nie wystarczy 175 penetracji to weź Lowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...