Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposób na darmowe Ghost Points

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to właściwie jest.

Witam. Jak wiadomo rozchodzi się o punkty ghost points. Żeby kupić jakąś dobrą broń (oczywiście za ghost points) trzeba wydać jakieś 20, 30 zł. Jak wiadomo nie każdy ma tak gruby portfel jak inni. To co teraz wam przedstawie nie jest to jakiś program w którym wpisujecie i macie. Tutaj trzeba się trochę wysilić. Ale za to nie wydacie ani grosza.

Więc jak juz przedtem napisałem nie jest to program. Jest to strona  :D

Chodzi o to że zbieracie na niej punkty. Punkty wymieniacie na ghost pointsy.

Tutaj podaje stronę o którą się rozchodzi.

x

Jak zbierać punkty?

Jest to dziecinnie proste ale pracochłonne.

Punkty można zdobywać na wiele sposobów np.

granie w gry, pisanie odpowiedzi na forum. 

Zbieranie punktów poprzez granie.

Jak już napisałem jest dziecinnie proste. Rejestrujesz do jakieś gry przechodzisz turtorial i dostajesz sto punków.

Zbieranie punktów poprzez dodawanie odpowiedzi na forum.

D***y.pl także ma swoje forum. Za dodanie dobrej odpowiedzi i zaakceptowanie jej przez moderatora dostajemy 5 pkt.

Tym sposobem możemy także grubo się wzbogacić (oczywiście w punkty)

Znajomi.

Można także zbierać punkty za to że znajomy zarejestruje się wpisując wasz nick w odpowiednie pole. Gdy on osiągnie 300 pkt wy dostajecie 100 pkt.

Proste? Proste.

Początkowe punkty

Na początku także możemy zebrać trochę punków np.

zmiana nicku, podanie numeru telefonu.

Doładowanie.

Jeśli brakuje nam punktów możemy je doładować. Ja aczkolwiek nie polecam. Jak ma być za darmo to za darmo. Zresztą według mnie trochę sobie kosztują.

Na tym kończę mój poradnik. Myślę że pomogłem osobom które nie znają tej strony.

PS:

Punty możecie wymieniać nie tylko na ghost pointsy. Są tez inne gry w których można wymieniać.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Poradnik słaby. Sposób słaby!

Żeby zarobić tych punktów na wymianę trzeba byłoby tam siedzieć z 2miesiące.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Było było i było z speedboostami goldem itd.

523561446660279974822.gif              

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Poradnik słaby. Sposób słaby!

Żeby zarobić tych punktów na wymianę trzeba byłoby tam siedzieć z 2miesiące.

lepsze coś niż nic ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No nie wiem czy lepszy slaby poradnik, na który większość by wpadła :)

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Hehe, przez dwa miechy wbijania tych punktów możesz pójść do pracy i zamiast 20 zł z tej stronki masz 2 kafle z pracy ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Hehe, przez dwa miechy wbijania tych punktów możesz pójść do pracy i zamiast 20 zł z tej stronki masz 2 kafle z pracy ;) Pozdrawiam

Po 1, wbicie 2k punktów zajmuję 1 dzień. Po 2 pzdr jak 10-15 latek pójdzie do pracy za 2 kafle ;)

Opublikowano

Po 1, wbicie 2k punktów zajmuję 1 dzień. Po 2 pzdr jak 10-15 latek pójdzie do pracy za 2 kafle ;)

Hehe, normalnie, zależy gdzie :D No jak mieszkasz w mieście to nie znajdziesz :)

Opublikowano

16 latek już znajdzie prace :) na słuchawce bądź ulotki.

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...