Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Mam problem z ribotem na ruSRO. A więc tak, problem pierwszy polega na tym, że gdy bot porusza się w mieście, lub jedzie na spota co chwilę się zatrzymuje i jedzie dalej... Problem numer 2 jest spowodowany tym, że dziś rano gdy włączyłem bota, bot pobił kilka mobów i stanął nagle w miejscu i nie śmie się ruszyć i trzeba kilka razy kliknąć 'start bot', po chwili bot się zatrzymuję i tak w kółko (przychodzę ze sklepu, patrzę, a tam brat, który ma 5 lat i matka zawzięcie walczą z devil bugami party, bo się bot nie chciał ruszać :D), trzeci problem polega na tym, że kiedy włączyłem dosłownie 10 minut temu bota wrzuciłem go na spota (patrz problem 1), on zaczyna bić pierwszego moba i nagle wszystko staje, a w okienku bota (w reportach) widzę ''disconnected from the server'', lecz w grze się to nie pokazuję i trzeba ją wyłączać z poziomu menedżera zadań.

Używam najnowszego ribota z tego forum, i edx (nie pamiętam skąd)

To by było na tyle, mam nadzieję że znajdziecie sposób na ten problem.

Pozdro.

Opublikowano

Po 1 nic złego sie nie dzieje jak sie tak zatrzymuje bo tak jest scrypt nagrany wiec nie da sie z tym nic zrobic. Po 2 jeśli masz częste dc to sprawdz czy to nie wina internetu. Jak jest dc wywala cie z silka.

Opublikowano

1. Dobra spróbuje nagrać skrypt, bo te są ściągnięte z internetu.

2.Na pewno to nie jest wina internetu, ponieważ ja mam 4Mb/s, a speedtest wykazuje mi 9,80Mb/s Downloadu, a 5Mb/s uploadu, i dzieje sie to tylko jak mój bot zaczyna ubijać pierwszego moba, jak gram normalnie jest ok.

Czy ktoś zna odpowiedź na pytanie #3?

pozdro.

Opublikowano

Niestety na tym fotum chyba nikt na 3 pytanie nie odp bo nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie ja tez o tym zalozylem post dolownie jakiej 3 tematy wczesniej od twojego ja mam znowu tak ze mi sie silk wylacza bez zadnego dc ani nic poprostu sie wylacza a w ribocie pisze dc i to tylko jak bije mobki na bocie juz wszystko robilem od sterow nowych stare a nawet zabezpieczenia firewall tez bez skutku sadze ale nie jestem pewien ze to wina loadera ale to tylko moja teoria przez gre napewno nie przez grafe to juz tym bardziej ram tez odpada i zostaje tylko loader tylko nie wiem co zrobic zeby gra nie crashowala jak ktos moze pomoc to niech pomoze

Opublikowano

cóż, spróbuję założyć jakieś inne konto z botem i zobaczę czy coś zdziałam... spróbowałem też z tym botem <KLIK>, lecz nie wiem jak wrzucić do niego tego skrypta, choć mam już go gotowego. Może ktoś pomóc?

@UP

Przy swoim poście chyba ikonkę "edytuj" co nie?:)

Opublikowano

cóż, spróbuję założyć jakieś inne konto z botem i zobaczę czy coś zdziałam... spróbowałem też z tym botem <KLIK>, lecz nie wiem jak wrzucić do niego tego skrypta, choć mam już go gotowego. Może ktoś pomóc?

@UP

Przy swoim poście chyba ikonkę "edytuj" co nie?:)

niestety ale musze cie zmartwic ten rusro bot czyli pdobne do isrobota nie dziala zrobili go platnego a z RiBotem dalej mam to samo co mialem

Opublikowano

Już rozwiązałem swoje problemy :) chodziło o Pick Drops (free) UWAGA NIE WŁĄCZAĆ TEGO TO JEST PRZYCZYNA! (przynajmniej w moim przypadku :)) teraz spoko boci char, tylko że czasami staje na ok. 30 sekund i nic nie robi, niby to nie przeszkadza, ale jak uzbiera się duża grupa mobów może być ostro :) zna ktoś może rozwiązanie? ps. teraz przypuszczam, że to przez końcówkę czasu w buffach, ponieważ zawsze wtedy to następuje, jakby bot czekał aż buffy się skończą i robić je na nowo :)

pozdro.

Opublikowano

Już rozwiązałem swoje problemy :) chodziło o Pick Drops (free) UWAGA NIE WŁĄCZAĆ TEGO TO JEST PRZYCZYNA! (przynajmniej w moim przypadku :)) teraz spoko boci char, tylko że czasami staje na ok. 30 sekund i nic nie robi, niby to nie przeszkadza, ale jak uzbiera się duża grupa mobów może być ostro :) zna ktoś może rozwiązanie? ps. teraz przypuszczam, że to przez końcówkę czasu w buffach, ponieważ zawsze wtedy to następuje, jakby bot czekał aż buffy się skończą i robić je na nowo :)

pozdro.

a masz grab peta czy nie bo ja mam peta ale sprobuje moze u mnie to samo jest

a drugie pytanie to jaki problem ci to rozwiazalo

Opublikowano

a masz grab peta czy nie bo ja mam peta ale sprobuje moze u mnie to samo jest

a drugie pytanie to jaki problem ci to rozwiazalo

Nie, nie mam grab peta.

Problem z dc. Boci fajnie ale teraz co iles zaznacza moba zatrzymuje sie i nic nie robi :/ trzeba mu kliknac attack i dobrze jest... wie ktos dla czego?

Opublikowano

jak nagrasz skrypt wylacz usun konfiguracje bota wlacz wszystko i poustawiaj sobie sprobuj tez wlaczyc w 3 zakladce walk to mob first i walk random is no bot

ps zdzieki ci za wszystko wkoncu normalnie mi bot biega a szukalem przez miesiac co moze byc przyczyna tego zobacz tez czy masz dobrze skille poustawiane bo nieraz jest tak ze dasz skill tam gdzie nie trzeba i juz nie biega

Opublikowano

Ja miałem taki sam problem . Teraz powiem jak sobie z nim poradziłem:

Okazało się że dodałem pasywa do skills w bocie i jak klikałem start bot to było dc.

nagrałem skryta i confing bota od nowa i lata.

1139154491xr6.gif