Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria pomocy! problem z logowaniem

PdgRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem (jak w temacie) z logowaniem w Tiverii, to raczej nie przyczyna połączenia z internetem... ale jeszcze jutro napisze czy juz dałem rade się zalogować. A chodzi mi o to, że kiedy chce się zalogować to jest napisane "łączenie z serverem" zaraz po tym "połączono z serverem" i "logowanie..." i tak loguje już przez 30 minut i nic -,- a resetowałem gre już 3 razy -,-     Dzisiaj mam dzień rozliczeniowy więc szybkość modemu nie jest taka znowu powalająca ale osiągi ma prawie takie jak normalnie, mam internet LTE od play, mieszkając na "zadupiu" szybkość jest wystarczająca na granie online, chodzenie po necie itp. upload to około 150 mb/ps ALE to jest górna granica xD bez przesady plik o rozmiarze 1gb sciaga sie około 25 min co mnie dołuje ale lepszy taki net niż żaden ^^ Więc to chyba nie problem połączenia. Logowałem się na stronia i bana nie mam :D kanały są na on. nwm co robić :/ help :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...